Regn lampe reparasjon

May 6

Regn lampe reparasjon er ikke komplisert når du forstår hvordan å demontere lampen. Regn lampene har noen arbeider deler, så veldig lite går galt. Den vanligste reparasjonen er å endre lyspæren. Pumpen i bunnen av lampen sirkulerer olje, som går ned tilnærmingene av snøret og produserer effekten av regn. Pumpen kan bli skadet ved hjelp av duft tilsetningsstoffer i olje og må reparere eller erstatte.

Endre lyspære

Nå gjennom trådene snøret til lyspæren. Bruk et papirhåndkle for å tørke ned hver strand av fet snøret i banen til pære. Skru ut lyspæren, benytter seg å slippe den. Med begge hendene forsiktig passere lyspæren fiske linje trådene, med forsiktighet for å ikke bryte en strand. Forsiktig frisk lyspæren passere fiske linje tråder og skru den kontakten lys. Være forsiktig med å slippe lyspæren. Statuen fjernes med samme fremgangsmåte.

Demontere regn lampen

Plasser beskyttende plast under ditt arbeid-området og holde papirhåndklær i nærheten. Koble lampen, så fjerne lyspære, statuen og løvverk. Skyv noen dekorative band av deres vanlige posisjon til å avdekke skruene som holder lampen sammen. Skru ut den øverste kalesjen og fjerne den. Skru delen buret fra bunnen kalesjen. Dette gir tilgang til pumpen, olje panner, og snøret tråder for reparasjon.

Pumpen

Hvis pumpen slutter å fungere, betyr ikke det at det må byttes. Koble lampen for å kontrollere pumpen. Fjerne panelet i området der olje renner inn i pumpen. Kontroller hvis pumpen blad hjulet flyttes når du justerer den. Hvis den beveger seg, pumpen er fortsatt god og trenger bare rengjøring. Hvis blad hjulet er fryst på plass og du ikke slå den, er sjansene pumpen må byttes.

Hvis dette er en original regn lampe, finne en ny pumpe kan være en utfordring. Sjekk utsiden av pumpen for et produsentnavn og modell. Denne informasjonen er nødvendig i søket etter en ny pumpe. Forsøk på å kontakte produsenten; kanskje gjør det fortsatt erstatning pumper. Søk på weben etter merke og modell pumpe for alle som kan selge den. Du kan også finne et selskap som vil reparere regn lampe pumper.

Fylle olje

Når reparasjonene er foretatt og lampen er montert, koble lampen og erstatte olje. Regn lampen vil brukeren 1 til 3 poeng. regn lampe væske eller mineralolje, avhengig av lampen. Langsomt helle den første pt. olje og vent noen minutter for å se hvis det begynner å regne. Hvis regnet ikke starter, legger en annen pt. olje og vent noen minutter. Ikke bruk for mye olje fordi det kan overvelde pumpen.

Tips

Bruk bare regn lampe væske eller mineralolje i regn lampen. Eteriske oljer for duft kan skade på pumpen.