Regn hager & innfødte planter

October 4

Regn hager & innfødte planter

Regn hager har blitt populært i økologiske landskapsarbeid på grunn av fordelene de gir for storm vann ledelse. En regn hage er en grunne depresjon opprettet i et landskap og plantet med planter som kan tåle vann, samt tørre forhold. Dette depresjon fungerer som et reservoar for vann avrenning og samler regnvann å hjelpe lade grunnvann og hindre ytterligere avrenning i bekker, elver og kloakk.

Hvorfor installere regn Gardens?

Regn hageanlegget flere økologiske fordeler. Fordeler inkluderer vannkvalitet ved tillater vannet å infiltrere og filtrere gjennom jorden, hjelpe kontroll av stormen vannet avrenning og skape et unikt habitat for fordelaktige insekter og dyr. Vann som passerer gjennom disse spesialitet hager er mindre forurenset og lader avtagende tilførsel av grunnvann, i stedet for å havne i bekker og organer vann ubehandlet.

Hvorfor bruke innfødte planter?

Lokale planter og regn hager går hånd i hånd på grunn av hardførhet innfødte planter har etablert som svar på et bestemt miljø. Gjennom tusenvis av år utviklet lokale planter egenskaper som passer best til lokale mikroklima, jordbunn og hydrologi. I tillegg er rotsystemet av lokale planter dypere og mer ekspansiv, gir mer areal for vannfiltrering og la plantene å nå dypere for vann i tider med tørke.

Betraktninger

Noen grunnleggende vurdere når installere en regn hage inkluderer riktig jord plassering, typer, eksisterende drenering mønstre, hus og bygninger, sol og skygge mønstre og topografi. Regn hagen bør være i et godt drenering tillate vann til riktig infiltrere jord, minst 10 fot fra hus eller bygninger og en solrik delvis solfylte beliggenhet. Regn hagen selv er en grunne depresjon med sidene litt høyere enn den flate bunnen. Vann skal flyte mot regn hagen fra andre deler av eiendommen eller nedløpsrør. Ved en stor storm anbefales et utløp for overfylte vann.

Vedlikehold

Etter installasjon av regnet hagen trenger planter ett til to år å bli godt forankret. Hvis nedbør ikke er tilstrekkelig, bør planter være vannet minst to ganger per uke for å sikre god root utvikling. I tillegg burde ugress være holdt i sjakk av hånd drar. Når regnet hagen er opprettet, vedlikehold er minimal og består hovedsakelig av trimming planter og kutte liten busker.