Regler om hvordan å rense bassenget pumpe Cover

August 2

En svømmebasseng pumpen har en viktig oppgave å sirkulere pool vann, som bidrar til å hindre vekst av alger, inneholder kjemikalier jevnt gjennom vannet, og i noen tilfeller varmer vann. En fungerende pumpe tett er tettet og har et vakuum på innsiden, tillater vannet å strømme gjennom mer raskt. En ukentlige undersøkelse og rengjøring av pumpen overbygg---som skaper en lufttett forsegling---sikrer pumpen arbeider til sitt fulle potensial.

Instruksjoner

•Start av bassenget pumpen før rengjøring pumpe dekselet. En kjører pumpe kan forårsake skade eller tap av vann hvis pumpen dekselet ikke er på plass.

•Grasp håndtaket på pumpen dekke og vri det mot klokken for å fjerne den. Dekselet skal føle tettsittende, men fortsatt løs nok at du kan fjerne det for hånd. Kran håndtaket med en gummi hammer til å bryte seal løs hvis du ikke får den for hånd.

•Trekk ut o-ring fra undersiden av lokket og undersøke den 's sprekker eller tørrhet. Erstatte o-ring hvis skadet. Hvis o-ring er i god form, skyll med vann og legg det til side mens du rengjøre resten av pumpen dekselet.

•Vaskestasjonen tømmes bassenget pumpen dekk med noe mer enn vann fra en hageslange. Hvis det finnes alle typer alger eller film, men skrubbe overbygg med en løsning av 1 del flytende blekemiddel å 10 deler vann. Skyll dekselet grundig hvis bruker blekemiddel.

•Sett o-ring i sin egen plass og sikker dekselet tilbake på plass.