Regler for gjerder for Private bassenger

November 27

Med gleden ved å eie et svømmebasseng kommer ansvar omsluttende slik at barn og kjæledyr tilfeldigvis får tilgang. Det er ingen føderale lover som regulerer svømmebasseng gjerder, men mange stater og lokalsamfunn har bygge koder etablere egne regler. Mange gjerde krav hele amerikanske nabolag, men sjekk din lokale bygge koden å forsikre gjerdet oppfyller alle krav for en trygg og glad badesesongen.

Gjerdet materialer

Tre og vinyl personvern gjerde er felles pool kapslinger. De blokkere visning av bassenget fra utenfor eiendommen, som kan bidra til å hindre at barn blir lokket. Flat, veggen-type struktur også fraråder klatring. Rod-stil gjerder som jernstenger, er også vanskelig for små barn å klatre, forklarer The University of Washington. De er gode valg for sikkerhet uten å ofre visningen. Chain link gjerde vises trygt, men sikringsanlegg utformingen gir barn fot og hånd holder for å klatre.

Gjerdet spesifikasjoner

Selv om koder varierer, er feilende på siden av sikkerhet en ansvarlig vei å vedlegge bassenget. Gjerder som 60 inches høy, med en avstand på mindre enn 2 inches mellom bunnen av gjerdet og bakken, møte koden som beskrevet av byen San Ramon, for eksempel. Også bør mellom barer og dekorative åpninger i gjerdet ikke la et objekt større enn 1-3/4 inches i diameter å passere. Byen San Ramon krever også en full inspeksjon av gjerdet før bassenget er fullført og fylt med vann.

Gate spesifikasjoner

Selvlukkende porter legge en annen grad av sikkerhet til et svømmebasseng. Gates bør være konstruert på samme måte som gjerder avstand og hull som kan tillate et barn å klatre eller ellers tilgang til bassenget. Gates bør åpne fra bassenget og ta en enhet som en pneumatisk eller våren selv nærmere som automatisk lukker porten slik at den blir tilfeldigvis igjen åpen. Selv låsemekanismen er viktig funksjoner og låsene å betjene dem bør installeres på innsiden av porten - ikke på utsiden, forklarer New York State koden.

Andre hensyn

I tillegg fekting finnes det andre måter å holde barn beskyttet. Hvis yttervegg hjemme fungerer som en side av i basseng overbygget, alltid holde døren sikkert låst med en deadbolt og en kjede. Installere en alarm som lyder når døren åpnes. Tenåringer er ikke immune mot blir tiltrukket av svømmebasseng, særlig om natten. Bevegelsessensor lys vil slå på eldre barn får tilgang til bassenget. Svømmebasseng alarmer er også økende i popularitet, med noen amerikansk ett land vurderer gjør dem obligatorisk.