Reglene i Georgia strukturelle Pest kontroll kommisjonen

November 26

Georgia strukturelle Pest kontroll kommisjonen ble satt opp i 1956 å opprettholde og fremme reglene i Georgia strukturelle Pest kontroll Act. Kommisjonen representerer alle elementer av pest kontroll bransjen, både private og offentlige, og representerer interessene til forbrukeren. Ifølge James L. Allgood Jr, leder av kommisjonen, inkluderer ansvarsområdene "lisensiering pest kontroll operatører og promulgating regler og forskrifter for pest kontroll selskaper og deres ansatte".

Lisensiering

Krever at alle søkere for lisenser må først fullføre en sertifiseringseksamen. Dette sertifikatet, sammen med lisens søknaden, må deretter sendes direkte til Kommisjonens hovedkvarter i Landbruksdepartementet, Atlanta Georgia.

Denne lisensen er gyldig i to år. Rettighetshaverne vil pådra seg en bot Hvis lisensen ikke returneres for fornyelse tid. For å kunne sitte for lisensiering eksamen, må søkeren enten to års erfaring innen strukturelle skadedyrbekjempelse, hvorav må være innenfor de siste fem årene, eller en universitetsgrad i entomologi, sanitær, folkehelsen eller en annen beslektet emne.

Praksis

Det er strenge reguleringer utstyr og kjemikalier Lisenstaker kan bruke i praksis av skadedyrbekjempelse. Loven sier at bare plantevernmidler eller termiticide som er "registrert av Environmental Protection Agency og/eller Georgia Institutt for landbruk, som etikett Bjørn bruke retninger for kontroll av tre ødelegge organismer" kan brukes.

Når utgassing er nødvendig, er Lisenstaker pålagt å varsle på politimyndigheter, lokale brannvesenet og lokale politiet, å gi informasjon på tiden og plasseringen av den planlagte utgassing, typen struktur behandlet og bruke den gjeldende, navnet på fumigant som brukes og navnet og kontaktnumrene operatør i sjef.

Reklame

Reklame for rettighetshaver er ikke tillatt å hevde at kommisjonen godkjenner eller gir sin tilslutning til Lisenstakers arbeid. Faktisk sier loven uttrykkelig at noen "Bruk lisenser eller Registreringskort for andre formål enn identifikasjon er ulovlig".

Spesielle krav

Loven fastslår at rettighetshaver følger spesielle vilkår når du arbeider i visse områder og situasjoner. For eksempel ved behandling av skoler er Lisenstakeren nødvendig for å minimere eksponering for barn plantevernmidler. Enhver anvendelse av plantevernmidler må utføres i et miljø der barn ikke forventes å gå tilbake til området for minst tre timer etter ferdigstillelse av behandling.

Loven sier også at noen insektmiddel og rottegift agn kan bare være anvendt "i tamper bevis beholdere og bare på noen gang barn eller lærere finnes ikke i et rom eller området."