Regelverket for svømmebasseng gjerder

January 30

Regelverket for svømmebasseng gjerder

Regler for svømmebasseng gjerder er viktige fordi de beskytte voksne og barn fra bassenget-relaterte ulykker. Svømmebasseng Gjerder tilbyr beskyttelse og begrense tilgangen til bassengområdet ved gir en barriere. Forskrift er på plass for å hjelpe bassenget eiere i de riktige beslutningene om bassenget trygghet og sikkerhet.

Gjerdet høyde

Svømmebasseng gjerder skal minst 60 inches høy. Det er viktig å sørge for det ikke er noen trinn eller støttemurer berøre gjerdet som kan brukes for klatring. Hvis det er et sted i nærheten av gjerdet som kan brukes for klatring, skal gjerdet 60 inches over det stedet.

Avstanden mellom innlegg

Avstanden mellom gjerdestolper bør ikke overskride 4 inches. Dette er små barn og kjæledyr fra klemme mellom gjerde innleggene og få tilgang til bassenget.

Bassenget gjerde Gate

Gjerdet porten skal selvlukkende. Låsen skal 60 inches over bakken. Dette forhindrer en bassenget bruker tilfeldigvis forlater porten åpen. Høyden på låsen hindrer at små barn åpner porten.

Bygningen Wall som en del av et gjerde

Veggen av en bygning kan tjene som en del av gjerdet svømmebasseng så lenge visse forholdsregler følges. Hvis det er en vegg som en del av bassenget gjerdet, må det være en elektronisk overbygg. Hvis den ikke har en automatisk dekke, må dører som fører til bassenget fra bygningen være utstyrt med en alarm. Dette vil hindre uønsket tilgang til bassenget.

Avstand fra mestring

Svømmebasseng gjerdet installeres 20 inches fra bassenget mestring. Bassenget mestring er kanten på bassengkanten hvor vannet møter dekk. Dette gir svømmere plass å gå mellom kanten av bassenget og gjerdet. Hvis gjerdet er altfor nær bassenget, en kan lett falle i bassenget ved et uhell.

Svømmebasseng gjerde materiale

Svømmebasseng gjerde materialet skal være 14 eller 16-gauge wire. Ledningen er vinyl belagt og gammeldags i tykke mesh. Nettet er utformet for å holde små barn og kjæledyr sklir gjennom gjerdet. Det er også myk nok til å hindre skade i tilfelle noen skulle falle mot den.

Gjerdet klaring

Svømmebasseng gjerdet skal ikke høyere enn 4 inches fra bakken. Dette vil forhindre små barn og kjæledyr fra krypende under gjerdet.