Refinishing Terrazzo gulv

February 2

Terrazzo gulv er slitesterkt systemer designet for å vare livet av bygningene de pryder. Mange boliger og bedrifter forsømmelse gulvpleie over tid og finish blir sløv, riper og skjemmende. Overflaten må være refinished når stripping og frisk sealer søknad mislykkes å gjenopprette glans og glans. Selv om prosessen er kostbar, gjør refinishing terrazzo gulv dem vakre tiår av tjenesten framover.

Stripe

Bruke en stripper med en stor roterende buffer til å bryte ned etterbehandling polsk og sealer. Bruke en håndholdt rotary hjørner og kroker. Våt vakuum løsnet programmer og stripping løsning å fjerne det helt. Utvinning av sealer og finish viser etasje marmor og bindemiddel. Alle riper og hakk er tydelig utsatt, definere omfanget av reparasjon og sliping nødvendig.

Grind

Slipe overflaten med verktøyet klasse diamant disker på roterende gulv maskiner. Terrazzo overflater er 70 prosent marmor stykker. Passer diamant sliping disker på høyhastighets gulvet maskiner, starter med en grov grus utjevne depresjoner riper og små kutt. Gjør flere passerer over hver del med en finere grus diamant diskett å polere nivå overflaten. Fjerne rusk etter fullført hver fase i en 10-square-foot-delen for å forhindre skitt fra settling i utsatte gulv. Bruke en våt vakuum etter våt sliping, eller en vanlig støvsuger for å samle støv fra tørt sliping.

Reparasjon

Profesjonell terrazzo restaurering selskaper hell molding løsning i dype riper og store chips av skadet terrazzo gulv. Formene tørr for å bli tredimensjonale modeller av de manglende brikkene for støping erstatninger laget av matchende marmor prøver og bindende konsistenser. Erstatning bitene er nøye tilpasset eksisterende gulvet og sikret med binding som tørker for å blande med fargene. En siste polering sliping utføres etter at reparasjonen har helbredet.

Seal

Bruke friske sealer over polerte overflaten for å beskytte bindende og overflaten fra fuktighet. Terrazzo med Portland sement krever en gjennomtrengende sealer å suge inn bindingen. Sealer må være et vannbasert akryl produkt med en nøytral 7 til 10 pH harpiks bindinger samtale for ikke-gjennomtrengende sealer. Bruke sealer med en svamp mopp over hver seksjon av gulvet. Et ekstra sealer strøk gir økt beskyttelse. Bruk myke kluter å gni sealer til en glatt, selv belegg. Dekke gulvet med en skli-motstandsdyktig overflate etter sealer har tørket. Mål må være en akryl type vannbasert polsk med nøytral pH som er godkjent for terrazzo gulv.