Refinishing interiøret Cedar vegger

October 28

Refinishing en indre vegg med cedar gir en distinkt utseende som også gir en fin duft i rommet. Det er særlig populær tilnærming i skap, fordi i tillegg til at skarp, ren duft til din kluter, cedar naturlig frastøter møll og andre insekter. Cedar er oftest hang i not og fjær planker som er bygd opp veggen vannrett. Kontroller at plankene er lengre enn veggen de kommer på så du trenger ikke å prøve å sette dem sammen.

Instruksjoner

•Locate alle veggen pigger med din elektroniske stud-finder. Tegn loddrett opp veggen for å vise sine posisjoner.

•Få en horisontal linje langs bunnen av veggen, nivå og en blyant. Merk linjen fra gulvet ved bredden av en planke, pluss en halv tomme. (Eksempel: Hvis plankene 10 inches bredt, den horisontale linjen skal være 10 1/2 inches opp fra gulvet.)

•Measure den vannrette linjen du tegnet. Trekk en halv tomme. Bruk din spisst så for å klippe en furu panel som lengde.

•Still cedar panelet mot veggen, fôr den under den horisontale linjen med tungen siden vendt oppover. Det vil være en halv tomme plass på gulvet. Sikre panelet ved å skyte to negler per stud gjennom ansiktet av bjelken.

•Skjære en andre planke i samme størrelse som først. Installere over første, å tappe det med et utklipp av plankekledning å få det knyttet tett ved sin not og fjær fresing. Spikre det fra toppen (i stedet for ansiktet), med en negl vinklet ned til hver stud, ifølge linjer.

•Gjenta dette prosess, skjæring og hengende plankene en over hverandre, jobbe deg opp til taket. Skjær toppen planken på langs på et bord så, for å passe det med en halv tomme avstand over. Trim skjule områder langs gulvet, taket og hjørner.