Refinish porselen og Reglaze badekar

June 24

Eldre badekar som er slitt og riddled med riper kan refinished og glass. Det er en prosess som krever tålmodighet, men det kan oppnås hvis du har de riktige verktøyene. Sørg for at du skal forberede ditt før du legger til badekar glasur.

Instruksjoner

Glass badekar

•Fjern alle våtromsinnredning (tappekran, dusj head og avløp), dusj gardiner og såpe holdere fra rundt badekaret. Åpne et vindu hvis du har en på badet; Hvis ikke, kan du få et ventilasjonssystem.

•Dekk utsettes inventar som ikke kan fjernes med en plast duken og plastposer. Tapen plast over overflater hindre dryppende på dem enhver glasur.

•Scrape eller avskåret tetningslister rundt badekar med et barberblad eller drivning kniv. Hvis du har et badekar som sitter opp mot flis, bruke en plast duken for å dekke flisen. Tape med frosk tape; Pass på at du ikke overlapper på porselen.

•Rengjør badekar med industriell styrke støvsugeren. Husk å helt skyll badekaret for å fjerne eventuelle renere rester. Dette bør ta noen skyller - bruke en bøtte fordi du fjernet kranen. Tørke badekaret. Sand eventuelle feil av badekaret, som kan vises som kalsium buildup eller vann flekker. Ta tack klut og løft gjenværende støv fra sliping; Bruk vakuum for å hjelpe i denne prosessen.

•Sett på gummi hansker og spray badekaret med flussyre, la den stå i 10 minutter. Skyll med vann for å fjerne syre. La dem tørke. Bruke porselen lapp materiale og fylle sprekker eller divots på overflaten av badekaret. Tillat oppdateringen tørke helt basert på lapp materiale instruksjonene. Sand til en glatt overflate igjen. Vakuum og bruk tack klut for å fjerne støv.

•Apply primer til overflaten av badekaret med en sylinder. Følg instruksjonene og la primer tørke. Når tørr, bruke HVLP sprøyta glasur porselen henhold til sine instruksjoner. Glasur må minst 48 timer til tørk. Når tørr, fjerner plast båndet og fuger gjelder stedene der du fjernet den. Erstatt alle kamper.