Referanse spørsmål å spørre om entreprenører

January 20

Referanse spørsmål å spørre om entreprenører

Når du søker etter en entreprenør arbeid på hjemmet ditt, kontrollerer en viktig del av ansettelsesprosessen referanser. Sørg for å be om referanser og gjøre et par samtaler å sjekke dem ut. Det er flere viktige spørsmål å stille når du ringer referanser om entreprenører.

Hvordan var entreprenørens Timing?

Når du ringer en entreprenør referanse, må du spørre hvordan entreprenøren gjorde så langt som timing går. Dette omfatter gjør at entreprenøren kom til å arbeide på gang og jobbet effektivt hele dagen. I tillegg må du spørre referansen Hvis jobben ble fullført i tide, og hvis det ikke var å forklare forsinkelser i prosessen. Dette er en viktig referanse spørsmål, som det vil hjelpe hus avgjøre om denne entreprenør er sannsynlig å fullføre jobben i det angitte tidsrommet.

Hva var entreprenørens pris?

Dette spørsmålet vil gi et hus forstå hvis prisen entreprenøren sitert er i tråd med hans andre jobber. Husk å spørre referansen detaljer om jobben som ble gjort for referansen, men. Dette er viktig fordi en jobb kan være dyrere eller billigere avhengig av detaljene i arbeidet, eller problemer som kan ha dukket opp som var unike for jobben.

Hvordan vil du gradere entreprenørens kommunikasjon?

Kommunikasjon er viktig når man driver forretninger med noen, men spesielt en entreprenør. Diskutere kommunikasjon med referanse vil hjelpe en person få en følelse for hvordan spør og informert en entreprenør. En entreprenør bør kunne fortelle deg på slutten av hver dag hva arbeidet ble utført og hva neste trinn i prosjektet vil bli. Kommunikasjon er nøkkelen, som enkelte endringer i kontraherende prosjekt kan påvirke prisen, timing og hele prosjektet.

Hvordan vil du gradere ytelsen?

Dette er en flott måte å avslutte en samtale med en referanse, som hjelper henne oppsummere hele prosjektet entreprenøren jobbet på henne. Når besvare dette spørsmålet, en referanse vil sannsynligvis oppsummere de beste delene om entreprenøren, samt noen skuffende aspekter om entreprenøren. Dette er et viktig spørsmål å spørre noen referanse, som det vil bidra til å gi et hus en generell ide om hva du kan forvente fra entreprenøren og entreprenørens fullført arbeid.