Redwood Mulch bruk

July 8

Redwood Mulch bruk

Tre mulch er et biprodukt av fresing trær, tilgjengelig som biter av bark, bark granulater og strimlet bark. Redwood mulch brukes vanligvis i hagearbeid og landskapsarbeid. Riktig mulching forbedrer en hage og fordeler planter, men feilaktig mulching årsaker vann stress og nedgangen av planter. Redwood mulch anses organisk og tar år å bryte ned så det er en varig tillegg til hagen eller landskap.

Skjønnhet

Redwood mulch brukes ofte til å forbedre skjønnhet en hage eller landskap. Farge og form av mulch gir landskapet en woodsy utseende. Redwood mulch har også en unik, skog lukt som kan forbedre glede av området. Redwood mulch plassert under trær og busker beskytter røttene fra klipperen skade ved å eliminere behovet for å klippe området.

Skadedyrbekjempelse

Redwood mulch hindrer ugressfrø spirende ved å holde lys fra frø. Trekke noen ugress spirene som vises blant mulch. Ifølge University of Florida, termitter liker ikke å konsumere redwood mulch, men foretrekker å sluke furu mulch. Redwood mulch tendens til å frastøte tre-spising skadedyr, som dør av sult stedet for å spise på redwood.

Miljø-kontroll

Bruke et lag redwood mulch rundt blomster og busker holder fuktighet i jordsmonnet rundt rotsonen. Mulch gir et annet lag mellom fuktighet og luften, som bremser rask fordampning av jordfuktighet. Denne mulch barrieren beskytter også rotsonen fra raske temperaturendringer. Jord isolert av mulch kjøler ned saktere enn nakne jord. Dette gir beskyttelse mot minusgrader. Den arkiverer jord kasteline ved å hindre frysing, tiner og frysing sykluser som presse opp jord og utsette planterøttene. Redwood mulch nyanser også jord under varme soldager slik jord ikke overopphetes.

Advarsel

Spre et veldig tykt lag mulch rundt planter i landskapet kutter luftstrømmen til røttene og fører til nedgangen av planter. Bruk bare 2 til 3 inches av redwood mulch i et blomsterbed. Busker og trær kan overleve opptil 4 inches mulch som mulch holdes ca 6 inches fra bagasjerommet. Det er bedre å bruke mindre mulch enn mer. Redwood mulch har en toksisk effekt på unge planter når fersk. La frisk redwood mulch kompost for en måned alder og slipper alle giftstoffer som den inneholder. Fin redwood mulch ikke nytte de fleste planter, så bruk grov varianter av denne typen mulch.