Redusert vanntrykket i et kaldt vann tappekran

February 22

Redusert vanntrykket i et kaldt vann tappekran

Kraner i et hjem krever en konsekvent mengde press for å fungere riktig. Redusert trykk kan medføre trege kraner og lav vann volumet. Identifisere problemet og fikse det er viktig for at kranen fungerer slik det skal som det er å sikre at et lite problem ikke blir en stor en som påvirker hele huset.

Diagnostisere problemet

Identifisere om vanntrykk har falt på bare én tappekran eller gjennom hele huset. Dette kan du slå av alle enheter som bruker vann, inkludert sprinkleranlegg, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Slå på ett kaldt vann trykk for å se om trykket er lav. Teste tilkoblinger på så mange kraner som mulig, inkludert kjøkkenvasken, servanter og dusjer. Dersom trykket er bare lav på ett trykk, er problemet lokalisert til at kranen. Dersom trykket er lav på hvert sted, er trykket lav til hele huset.

Tette strålesamleren

Hvis trykket problemet er lokalisert til ett tappekran, kan det skyldes en tett strålesamler. Alle kraner bruke bakgrunnsbilder til å regulere flyten av vann. Dette er hovedsakelig små skjermer som er installert på tuppen av kranen. Fjern Strålesamler med en skiftenøkkel og inspisere skjermen for rusk eller rust. Hvis strålesamleren synes å være tette, skrubbe den med en nylon børste for å fjerne tilstoppingen. Du kan også kjøpe en ny strålesamleren som er vurdert for en høyere gallon per minutt flow rate, som vil øke volumet av vann per minutt fra springen.

Andre årsaker

Hvis strålesamleren er fjernet, kan det være andre problemer med kranen. Sjekk supply linjen under regjeringen å se hvis det er knekk på linjen. En bøyd vannlinjen vil redusere mengden av trykket tilgjengelig til kranen. Rørene fører til kranen har også mineral buildup eller korrosjon inne i dem. En rørlegger er ofte nødvendig å diagnostisere og reparere korrodert rør, som problemet kan være dypt inne i røret.

Økende vanntrykk

Hvis vanntrykket til flere tappekran er lav, kan du øke mengden vann press som er tilgjengelig for hvert trykk i huset ved å justere trykkregulatoren vann. Denne enheten installeres langs viktigste vannlinjen, vanligvis i en kjeller eller gjennomgangen plass, og kan finjusteres for det spesifikke beløpet press som du ønsker. Løsne låsing mutteren på regulator og vri justeringsskruen (med klokken å øke trykket) med en skiftenøkkel inntil psi lesing på måleren er der du ønsker. De fleste hjem er forhåndsinnstilt til ca 60 psi, men du kan øke presset trygt til ca 80 psi hvis ønskelig. Teste individuelle kraner med en bærbar måler.