Red Riding Hood Dipladenia med gule blader

May 14

Red Riding Hood Dipladenia med gule blader

En prøve som slanger over et espalier i container eller henger fra en kurv, Red Riding Hood Dipladenia har rosa blomster markert med en rik, rød center og en gul hals. Vokst utendørs året rundt i varmere klima, vintreet er temperatur-sensitive, et trekk som gjør det sannsynlig å utvikle gule blader hvis dens sol og varme krav ikke er oppfylt.

Identifikasjon

Rødhette er en cultivar av Dipladenia plante, en art som finnes i slekten Mandevilla. Et tropisk, woody vintre, Dipladenia kan være voksen utendørs mer nordlige steder men må bringes innendørs for vinteren og behandlet som en houseplant. På grunn av tendensen av gartnere til å behandle denne tropisk klatreplante på en slik måte, er blader av planten sannsynlig å lide av temperatursvingninger, en situasjon som kan føre til det utvikle gule blader.

Temperatur

I Red Riding Hood Dipladenia, sammen med alle arter av Mandevilla, krever et minimum temperatur på 45-50 grader Fahrenheit. Hvis anlegget var utenfor høsten og møtte temperaturer under dette, det kan ha lidd frostskader at skadet bladene og resulterte i en gulfarging som ny vekst senere startet. Tilsvarende, hvis vintreet ble returnert utendørs før siste frost på våren, samme slags skader kan ha oppstått.

Solskinn

Når voksende innendørs, inkluderer et ideelt miljø for anlegget lyse, indirekte sollys eller stråler som filtreres gjennom en gardin eller en blind. Red Riding Hood Dipladenia trives når temperaturen overstiger 70 grader Fahrenheit og slipp ikke lavere enn 60 grader Fahrenheit gjennom natten. En utilstrekkelig nivå av solskinn fratar vintreet av dens evne til å utføre riktig fotosyntese og opprettholde helse og kraft av bladene. Planter dyrket utenfor bør ligge i delvis skygge.

Miljø

Dipladenia bør plasseres i en kombinasjon av torv moss og potting blanding og behandlet til gjødsel med høy fosfor. Riktig ernæring og kulturelle omsorg hjelper for å sikre at vintreet ikke utvikler gule blader. Utendørs prøver krever rik, sandholdig jord som er godt drenert. Rød edderkopp midd, whiteflies, oversiden og skala er blant insekter som er tiltrukket av anlegget. Alvorlig infestations av disse skadedyr kan føre en gulfarging av bladene.