Red Pine treet fakta

November 9

Red Pine treet fakta

Red furu (Pinus resinosa), også kjent som den Norge pine, er i Furufamilien familien. Med omtrent 35 andre furu arter, red pine anses estetisk tiltalende, og så har tjent en dekorativ formål. Treet produserer også holdbar tre, som brukes i byggeprosjekter.

Historie

Inntil ca 15 000 år siden var den red pine vanlig i sørøst i Nord-Amerika. Etter den tid, tre befolkningen flyttet nordover, der blomstret i Great Lakes-området. I moderne tid har produsenter brukt red pine for strukturelle og mining tømmer, jernbane bånd og telefonstolper.

Funksjoner

En rød furu når en gjennomsnittlig høyde på 80 til 85 fot, mens maksimumshøyden kan nærme 150 fot. Diameteren på stammen gjennomsnitt 1.5 til 3 fot. Barken er rødbrun, og det er opphavet til treets etiketten. Red pine har dobbel-sektorgrupperte eviggrønne furu nåler, som når en gjennomsnittlig lengde på 5 tommer. Treet har også topp-mindre kongler, som har en gjennomsnittlig lengde på 2 til 3 inches. Den nåler og kjegler støttes av greiner, som utvikler i spiral mønstre som treet vokser. En aldersgrense for red furu er mellom 350 400 år.

Habitat og klima

Ideelt klima i en red pine er en tørr, lav vekst området som finnes rundt den sørlige deleri Canada, og nordlige deler av Nord-Amerika. Treet kan bli funnet på fjellet og skråninger, ogpå øde slettene. Den ideelle jorden har ikke være fuktig siden red pine trives i tørke-lignende forhold. Det bør imidlertid være løs og kunne fremme drenering. Sand er et eksempel på løs, godt drenering jord.

Identifisering av arter

Hvit furu (Pinus strobus) og jack furu (Pinus banksiana) kan forveksles med en rød furu. Hvit furu har nåler i enkelt klynger, mens de red pine har dobbel klynger. Jack furu har mindre kongler enn røde furu.

Positive sider

En fullvoksen red pine utvikler et tykt lag av bark og har ikke lavtliggende grener. Disse egenskapene gjør modne røde furu brannsikre. Bald eagles bygge reir på øverste greinene av modne røde furutrærne som gir en siktlinje over mest nærliggende trær.

Problemer

Foreløpig er befolkningen red pine synkende, som sunn trær, ifølge Cornell University anlegget diagnostiske klinikken, "plutselig" dør. En foreslått årsak er kalt "våte føtter," som er dårlig tappet jord som forårsaker rot forfall og råte. Tørke, som produserer en jord tilstand direkte motsetning til "våte føtter", er en annen foreslått årsak.