Red morbær tre varianter

September 25

Rød, amerikanske eller rød shahtoot mulberry, Morus Red elefanter, er et mellomstort tre med dype, blå-grønne blader med taggete kanter. Native til Nord-Amerika, red morbær spenner fra Florida til Canada og vestover til Dakota og Texas. Red morbær leve opp til 75 år og er hardføre i USDA soner 5 til 8. Plante morbær fortauene og dekk å hindre flekker når deres saftig bær slippe.

Arvestykke morbær

Tre primære varianter av red mulberry ble utviklet fra amerikanske innfødt lager: "Hicks Everbearing," "Stubbs" og "Johnson." "Hicks" produserer en meget søt og saftig frukt med en syreholdig tang. "Hicks" er mindre enn opprinnelig red morbær, med bær modne i slutten av November. De må være beskjæres før hver nye sesong å stimulere frukt vekst. "Hicks" og "Stubbs" ble populært for planting i hog beite og gjøre godt selv i dårlig jordsmonn. "Johnson" er en rekke utviklet av Joseph E. Johnson i forsøk på å stimulere en utvikle Utah silkworm industrien; Det er ikke allment tilgjengelig i dag. Nesten et århundre etter deres introduksjon, har disse varianter veket til nyere varianter.

Illinois Everbearing

«Illinois Everbearing» er en hybrid kryss mellom rødt og hvitt mulberry, utviklet i Illinois i 1947. Treet produsert slike store, nesten seedless bær som av 1958 barnehager begynte å introdusere anlegget til kommersielle mulberry produsenter.

Iskrem

Fettet, røde bær av "Gelato" inneholder nok sukker som de er ofte soltørkede for å spises vinteren. "Gelato" var hybridiserte i Italia bruke amerikanske røde mulberry. Bær modner i juni, etter hvite morbær og tidligere enn svart mulberry varianter.

Dverg røde Shahtoot

Dverg røde shahtoot, en variant av morus Red elefanter, er et komprimert tre som vokser store, søt frukt. Disse trærne er ofte plantet i bakgårder og høstet for paier, syltetøy, viner og sauser. Beskjæring i sesongen kan stimulere en andre avling. Mest brukt i Australia, har dverg rødt blitt innført i Nord-Amerika og Europa.