Raskt voksende vinstokker som lukter godt

October 25

Raskt voksende vinstokker som lukter godt

Plante et verksted eller hagen krever standard landskapsarbeid komponenter inkludert gress, trær og planter, men du kan pynte landskapet ved å legge til vinstokker, for å skjule vegger og legge interiørdesigner til egenskapen. Hvis du skal plante vinstokker, utføre to oppgaver samtidig ved å plante vinstokker som blomstrer med store, velduftende blomster.

Kaprifolium

Kaprifolium er lett å vokse, energisk, varme tolerant og hardfør. Selv om kaprifolium er best kjent som en vintreet, krever det en espalier eller vegg å vokse sånn. Uten støtte vokser den lett som en bunndekkende, med stilkene kjører langs bakken mot erosjon. Dette økologiske blomstrer har en duft så sterk at kremer og parfymer regelmessig har det. Blomster er store, rosa eller hvite, og trekke både hummingbirds og sommerfugler. Kaprifolium blomstrer gjennom sommeren i full delvis sol og rask-drenering jord. Velg en kaprifolium som passer for både behov og regionen, som dette anlegget kommer i eviggrønne og flerårige varianter, og med ulike nivåer av hardførhet.

Klatring roser

Klatring roser, en vining versjon av rose bush, kjøre opp alle omkringliggende strukturer, med lange, vanskelige stammer og bredt blomstrer i en rekke farger. Plante klatring roser i full sol og rask-drenering jord, gi dem rikelig med vann og gjødsle anlegget en gang i måneden med kalium-tunge gjødsel. Roser er kaldt sensitive, og krever vinteren gjennom mulch og noen ganger innpakning. Roser krever en aggressiv februar beskjæring, når gartnere kuttet canes til 10 til 12 inches for å fremme blomstrer om våren og sommeren. Klatring roser krever beskjæring av deres utenfor stammer, heller enn deres viktigste woody vinstokker.

Trompet Vine

Trompet vinstokker er raskt voksende, blomstrende vinstokker som lukter søtt nok å tiltrekke hummingbirds, bier og sommerfugler hver dag, ifølge Gardner's Network nettsted. Trompet vinstokker har lange, woody stilkene, glanset mørke blader og trompet blomster som spenner fra gul til oransje og rød. Trompet vinstokkene vokser 30 til 40 fot i de rette forholdene for masse sol og vann, med rask-drenering jord. Trompeter er medlem av søtvier familien, og bør aldri bli plantet der barn eller dyr kan spise dem. De er en blomstrende vinranke som vokser i nesten alle miljø, med nesten ingen omsorg, slik plante dem overfylte områder hvis du er bekymret for barn eller dyr.