Raskt voksende trær i Pacific Northwest

April 24

Raskt voksende trær i Pacific Northwest

Raskt voksende trærne i en region er oftest de stedegne trærne siden disse trærne er mest tilpasset klima i regionen. Pacific Northwest er hjem til verdens største står i bartrær som Gran, graner og redwoods. Disse og andre stedegne trær dekker øyene og kyst bakkene i Pacific Northwest regionen fra Oregon til sentrale Alaska. Pacific Northwest har 134 innfødte og naturalisert trær. De raskest voksende trærne i regionen inkluderer den pacific sølv Gran, innfødt Gran, Alaska cedar, einer og redwood trærne.

Pacific sølv Fir

Pacific sølv fir eller Abies amabilis er også kjent som den vakre Gran. Treet får sitt navn fra de sølv undersiden av bladene som gir bladverket en fjær som utseende. Treet bark er også en sølv farge og som det aldre det utvikler skalaer. Treet vokser langs kysten mellom sørlige Alaska og Nord-California i våt og skyggefulle skoger. Koner vokser oppreist og er dypt lilla i farge. Den sølv Gran gjengir fra frø og spiring skjer på råtten tre, mose og mineral- og organisk jord. Seedlings er hardføre og motstå presset av tunge, våt snø og søppel. Treet når en eldre høyde på 60 til 80 fot. Etter de første par årene vokser trær med en rask hastighet på opptil 35 tommer per år.

Røkelse Cedar

Den røkelse cedar eller Calocedrus decurrens er en raskt voksende innfødte evergreen av pacific northwest. Treet når en eldre høyde på opptil 90 fot og er spredt i det midt til høy elevations av Oregon cascades og California. Røkelse cedar er svært hardfør og tåler ekstrem fuktighet og kulde. Men trær vokser best i områder som får sommer tørke. Bladverket er tett og strømmer til bakken. Barken er skalert og rødaktig brun; Konglene er små med seks skalaer. Raskt voksende naturen gjør det et ideelt valg for hekker og skjermer. Det er også brukt kantlinjer og innkjørsler. Det er lett beskjæres til en mer håndterlig høyde og tiltrekker dyreliv.

Einer

Einer er en raskt voksende som når en eldre høyde av 6 til 20 fot. Det vokser større i den lavere høyder og har en rett voksende vane. Trær vokser godt plantet i full sol og en godt drenert jord. Trærne er svært tørke tolerant etter at de er godt etablert. Trær begynner å bære bær etter tre år. Bærene er ofte brukt til smaken gin. Rødaktig brun Barken av treet og dens nåler ble brukt i tradisjonell indiansk medisin for behandling av øvre luftveissykdommer skrift infeksjoner. Trærne er lett å vokse og svært tilpasses de fleste jordsmonn og vær vilkårene.