Raskt voksende skygge busker

November 12

Raskt voksende skygge busker

Busker kan gi farge og tekstur til landskapet. Du kan plassere busker rundt hjemme som foundation planter og langs egenskapslinjene opprette en personvern hekk. I områder av din bolig hvor det er liten eller ingen sollys på dagtid trær og strukturer, du kan plante skygge-tolerere busker som trives i denne innstillingen.

Hortensia varianter

Hortensia er skyggen-busker som gir en attraktiv sommer hekk med stor blomst klumper. Glatt hortensia har glatt, elliptiske-formet bladene og vokser raskt til en størrelse på 3 til 5 fot i høyden og bredden. Blomstene vokser i klynger som ser ut som snøballer. Hvit blomst snøballene kan være store og tunge og vil tynge endene av braches der de blomstrer. Ti arter hortensia er lignende form for glatt versjoner bortsett fra at bladverket er formet som eik blader og blomster snøballene kan danne en avlang form. Ti arter hortensia er større enn jevn variasjon, nå høyder på 10 til 12 fot og bredden på 5 til 6 fot.

Holly varianter

Foster Holly og Nellie R. Stevens Holly busker er populære skyggen plantene på grunn av deres størrelse og utseende. Foster kristtorn kan bli opp til 20-25 fot hvis ikke rutinemessig beskjæres, og Nellie R. Steven variasjonen kan nå høydene av 10 til 20 fot. Hollies har mørke, blanke blader med rikelig røde bær i vintermånedene. Tett natur planter og skarpe blader gjør disse busker brukte rundt hjem som hekker.

Asalea og rhododendron

Asalea og rhododendron er relaterte varianter. Noen av artene er evergreens mens andre er løvfellende. Disse busker kan nå høydene av 2 til 12 fot og bredden på 1 til 6 fot. Våren produserer busker rikelig blomstrer i en rekke farger som hvit, gul, lys og mørk rosa eller lilla. Disse busker elsker lyssky steder, som hjelper dem til å vokse raskt og gir en god sikring eller fylle en liggende seng.

Europeiske tranebær Viburnum

Viburnum opulus eller europeiske tranebær Viburnum, er en meget raskt voksende deciduous, skygge-tolerant busk som kan vokse 8 til 12 fot høye og 10 til 15 fot bred. Denne viburnum utvalg har lobe-formet, mørk grønt løv som vil slå til enten gulaktig-rød eller rødaktig purpur høsten, måneder før den falt. Bush har hvite blomster som blomstrer i mai hvert år. Når blomstene er ferdig blomstrer i juni, har plantene klynger av små, røde bær som ser ut som tyttebær.