Raskt voksende, kort-syklus orkideer

June 17

Raskt voksende, kort-syklus orkideer

Orkideer har en ufortjent rykte for å være vanskelig å ta vare på. De har et unikt sett av behov for hjemmet gartneren å forstå, men de er hardføre og produktive når stelt riktig. Orchid voksende sykluser spenner fra langsom å raskt under gunstige forhold. Orkideer i slekten Oncidium er hurtigvoksende og har en kort syklus mellom blomst perioder.

Slekten Oncidium

Slekten Oncidium inneholder 330 arter av orkideer. Raskt voksende, kort-syklus varianter inkluderer brent Spot, søt sukker og duft Fantasy. Oncidiums tilpasser seg en rekke forhold, vokser overalt fra havet på høyfjellet. Blomsterbutikker refererer ofte til Oncidium orkideer som spray orkideer grunn av mange små blomster på hver stilk. Mange Oncidium arter vokse i full sol, og de fleste trives med èn til flere timer av sol per dag.

Oncidium brent Spot

Brent Spot Oncidium orkideer vokser naturlig i Mexico og så langt sør som Venezuela og er kjent for sin raske vekst til 6 fot eller mer. Den danner klumper av pseudobulbs reprodusere og stilkene nå 3 fot eller mer. Hver stilken produserer mange små gule og brune blomster med vinge-lignende figurer. Oncidiums vokser deres Potter raskt på grunn av deres raskt voksende reproduksjon sykluser. De tolerere lange perioder uten gjødsel og foretrekker en grov bark blanding.

Oncidium søt sukker

Søt sukker blomstrer to ganger i året med lyse gul og lys mahogni blomster. Dens toppene er 18 til 20 inches lang med mange tunge-blomstring greiner på hver. Søt sukker blomster siste to måneder. Søt sukker bør være nytt potted årlig som det outgrows beholderen. Disse raskt voksende oncidiums kan gi opptil 30 nye vekster per år. Plast Potter hjelpe anlegget holde på fuktigheten.

Oncidium duft Fantasy

Fragrance Fantasy oncidium orkidé har en overflod av glimt som hvite blomster på en miniatyr plante. Duften er søt, og det er mange raskt voksende orkideer. Duft Fantasy blomstrer i sommer og foretrekker Dagtid temperaturer på 69 til 75 grader Fahrenheit med 50 prosent fuktighet. Syklusen kort blomstrende produserer blomstrende stilkene i høsten og våren. Nytt potten til en én størrelse større pott som det gjengir.