Raskeste måten å fjerne algene fra et klor basseng

December 24

Alger invaderer vanligvis klor basseng, og det kan vokse raskt, så det er viktig å behandle det så snart du merker det. Klor alene i bassenget vil ikke drepe algene, så avhengig av alger og hvor mye er i bassenget, flere kjemikalier, vann tester og selv en profesjonell hjelp kan være i orden.

Behandling av grønne alger

Grønnalger er den vanligste typen alger som vokser i klor basseng. Hvis du oppdager grønne alger, må du kjøpe en bassenget kjemiske kalt "sjokk" og legge den til bassenget, instruerte pakken til vannet blir en skyet blå eller grå farge. Med en ren bassenget pensel, skrubbe veggene i bassenget og Kjør din bassenget filtrering og pumpesystem til backwash bassenget.

Teste vannet klor nivå ofte mens du er backwashing. Målet er å få hvilket klor lav nok til å legge til den kjemiske algaecide, som vil drepe alger. Vanligvis klor nivået må være under fem ppm, men du bør sjekke med algaecide emballasje først. Når du har lagt algaecide etter anvisningen på pakken, er det lurt å støvsuge bassenget slik at rusk kan rette mer alger vekst er renset ut.

Behandle svart alger

Svart alger er heartier enn grønne alger, så det er betydelig vanskeligere å bli kvitt. Noen bassenget eiere prøver den samme prosessen som de pleide å kvitte seg med grønne alger, men mange ganger for svart algene oppblomstringen må elimineres av fagfolk. For å kvitte seg med svart alger de ofte tømme bassenget og gi den et klor bad. Dette består av sprøyting klor over alle pool overflater, inkludert vegger, avløp og skimmer. Når svart algene oppblomstringen er død, bør profesjonelle basseng tjenester deretter rengjøre kjemikaliene ut av bassenget og fylle den med vann for deg.

Ettervern og vedlikehold

Det er viktig å riktig ta vare på bassenget når det er blitt behandlet for alger. Først må du rengjøre filtreringssystem for å unngå algene oppblomstringen det. Justere valving for optimal sirkulasjon i dagene etter alger behandling. Du bør også regelmessig teste fosfat i pool vann. Algene nødvendig fosfat å vokse, så fosfat nivåer i bassenget skal være så lavt som mulig. Høyt fosfat nivåer ikke bare sette bassenget risiko for en alger infestation men kan produsere alger som er mer motstandsdyktig mot behandling og forstyrre din klor er desinfiserende egenskaper, gjør det vanskelig å holde bassenget vannet rent.