Raskeste Hydroponic planter

October 18

Raskeste Hydroponic planter

Hydroponics er praksisen med voksende planter i vann i stedet for jord. For at plantene å avle riktig, er næringsstoffer lagt til vannet, som er jevnlig sirkulert rundt røttene. Disse plantene er vanligvis holdt på plass av noen system av støtte, som varierer avhengig av anlegget. Hydroponic planter dyrkes supplere en families matforsyning, som en cash avling eller fôr til dyr.

Peppermynte

Peppermynte (Mentha piperita) er en urt som vokser raskt under hydroponic forhold, produserer planter så mye som 25 prosent raskere enn de dyrket i jord. Når dyrket som en hydroponic avling, kan mynte heves fra start til slutt i fire til seks uker. Peppermynte, samt andre typer mynte og urter, kan produseres hydroponically for hjemmebruk og kan også bli solgt lokalt som en råvarer til butikker og restauranter. Eventuelt kan mint dyrkes i mer enn seks uker for å produsere større anlegg.

Salat

Leaf salat, som er dyrket under kontrollerte hydroponic forhold, er et av de raskest voksende avlingene finnes. (Flere varianter av salat, inkludert Lactuca sativa, vil vokse dette raskt.) Det er i stand til å produsere så mange som 16 avlinger per år, kommer fra en frøplante til en moden, harvestable plante i bare 19 dager. For å få salat modne dette raskt temperaturen, lys og mengde næringsstoffer må bli nøye kontrollert, men salaten som produseres er av meget høy kvalitet, har god smak og gir en utmerket kilde til ernæring og fiber.

Spirer

Mange forskjellige typer spirer kan være dyrket hydroponically, inkludert bønne, rug, havre og alfalfa spirer. Dette er dyrket i skuffer med et tynt lag av absorberende materiale lagt i bunnen. Frøene er spredt på toppen av dette materialet, så holdt fuktig og i et mørkt sted før de spire. Om to dager etter frøene spire kan flyttes til en solrik beliggenhet og matet en hydroponic næringsstoffer løsning hver dag. Den sjette dagen etter spirende, skal hydroponic løsningen erstattes med rent vann. Disse spirer vil vokse raskt og vil bli ca 8 inches høy i sju til ti dager. Spirende frø bruker en hydroponic løsning øker næringsinnhold verdien til plantene. Dette kan deretter bli matet til farmen eller husholdning dyr, gi dem en jevn kilde til næring.