Rask skyggen trærne

August 24

Rask skyggen trærne

Skyggen trærne gi skygge fra varmen og bidra til å redusere energiregninger plantet nær hjem. Trær velges best etter deres tilpasningsevne på vekstforhold og modne størrelse. Skyggen trærne er sjelden kortere enn 30 fot. Trær som modne på 30 til 60 fot klassifiseres som gruppen mellomstore. Hvis du vil skyggelegge å utvikle raskt, kan du velge å plante en av en rekke forskjellige skyggen trærne med rask vekst.

Honning Locust

Honning locust (Gleditsia triacanthos var. inermis) er sitert som en eksepsjonell skygge treet av University of Missouri forlengelsen. Treet har en rask vekst og oppnår en moden høyde på 80 fot. The honey locust er godt tilpasset til å vokse i dårlig jordsmonn og veldig varmt. Treet har en lacy, åpne løvverk som skaper delvis skygge under kronen. Dette anses ideell for dekker terrasser og voksende planter under. Honning locust er utsatt for angrep fra mimosa webworms. University of Missouri forlengelsen anbefaler plante bare modifisert versjon av honning gresshopper, som den opprinnelige honning locust har lange, farlige torner og flat, lang frøkapslene, som ofte er en plage.

Goldenrain treet

Goldenrain treet (utbredelse:) er et løvtre med et moderat til rask vekst. Treet har et medium tekstur og har en kompakt, avrundet form med bred spre grenene oppretter skyggen. Goldenrain-trær vokser til en eldre høyde på 20 til 40 fot med spredning av 15 til 35 fot. Bladverket er 6 inches eller lenger og tar på gul til gul-oransje nyanser i høst. Treet blomstrer med 12 - til 15-tommers panicles av gule blomster om sommeren. En goldenrain treet er motstandsdyktig mot varme, vind, tørke og luftforurensning, gjør det en god treet til å tåle urbane planting.

Villvestfilm rød Cedar

Den vestlige rødt sedertre (bartrær plicata) er en raskt voksende eviggrønt tre som vokser til en eldre høyde på 50 til 80 fot med 15 - til 20-fots spredning. Mørk grønne bladverket av treet har hvite merker på undersides og skaper en tung skygge. Den vestlige rødt sedertre omtales også som gigantiske tuja. Treet foretrekker områder av solen å delvis skygge og fuktig, godt drenert jord. Vestlige rødt cedars også tilpasse seg godt til leire bakken og trenger noen beskyttelse fra vinden. Treet er lang levetid og har liten toleranse for salt.