Rask eviggrønne vindyrking

October 16

Rask eviggrønne vindyrking

Evergreen vinstokker gi grønne, frodige løvverk året rundt, og personvern skjermer på steder hvor de får lov til å klatre. Rekke blad former, farger og sporadiske blomster og bær legge skjønnhet som andre stauder ikke. Visse eviggrønne vinstokker er raskere dyrkere enn andre, gir gartnere rask landskapsarbeid evner.

Engelsk eføy

Raskt voksende, giftige engelsk eføy vintreet er best plantet i skyggen eller delvis sol. Det er en tett bunndekkende kan vokse oppover på bygninger, trellises og fekting ganske lett. Det er ofte sett i bilder som dekker gamle murhus. Engelsk eføy er tolerante av kaldt vær, vokser best i soner 5 til 10. Unge blader på denne vine er lobed og læraktig, mens voksen blader har ikke fliker og fuzzy. Mens brukt som en bunndekkende, engelsk eføy nesten aldri blomster, men som en klatring vintreet, den produserer klynger av små greenish hvite blomster etterfulgt av bjørnebær.

Klatring Fig

Giftfri klatring fig vintreet er et nyttig, lite vedlikehold anlegg for flate overflater siden bladene på denne vine ligger flatt. De mørke grønne bladene er hjerteformet legge dimensjon til enhver hage. Klatring fig er tolerante av hjort, tørke og varme og allsidig, vokser i full skygge til full sol. Mens klatring fig tett dekker veggene og kaskader over plantasjeeiere, kan det også danne en tett bunndekkende. Det er ikke anbefalt for tre flater, men, som tre kan bli ødelagt av denne vine. Klatring fig gjør sin beste voksende i soner 7 til 11.

Fatshedera

Fatshedera gir et slående utseende med sin skinnende tre til fem lobed forlater. Det krever litt mer vedlikehold enn andre eviggrønne vines, som må bli formet som det vokser å oppnå ønsket form, siden det er bare en semi klatring vinranke. Vokser best i delvis skygge skyggefulle forhold, Fatshedera gjør det bra i soner 8 til 11 og er moderat tørke-tolerant.

Coral kaprifolium

Den vakre trompet-formet blomster og røde bær på coral kaprifolium vintreet gjør det til et godt valg for å legge til farger og tiltrekke fugler til hagen. Blomstrende våren til høsten, er tørke-tolerant og foretrekker full sol å delvis skygge. Denne høy klatring, twining vintreet vokser best i soner 6 til 8. Coral kaprifolium sett ofte klatring postbokser eller innlegg lys.