Ranch vinduet behandlinger

July 5

Ranch vinduet behandlinger

Fordi ranch-stil hus er kjent for sin lange, lukke-til-the-bakken profil, spille Vinduer en viktig rolle i utvendig utseende av huset. Vinduene på en ranch-stil hus er stilt opp over front-vanligvis symmetrisk- og elementene som dekker hvert vindu må være konsekvent fordi de er synlig fra utsiden. Det er mange forskjellige stiler av vinduet behandlinger for ranch-stil hus, og flere faktorer brukes for å velge rette for deg.

Mini Blinds

Mini blinds er et standardutseende for hus i USA, og det er en grunn for den. De er lett å åpne og lett å skyve opp. De er preget av horisontale "persienner" som kan åpnes ved å vri en plastikk stang som henger ned eller skyve dem opp med en streng som henger. Fra utsiden har de et off-white utseende, så det hjelper hvis du har skodder eller noe på utsiden å Gran opp utseendet. Sammenkoblet med vakre gardiner, er mini blinds et rent alternativ som lar noen lys, men ikke så mye som andre alternativer.

Loddrette persienner

Loddrette persienner-vanligvis et off-white farge-er mye tykkere enn mini blinds og de henger ned til bakken. De er preget av en streng som henger, slik at du kan enten skyve dem åpne (til en side eller andre) eller bare gjøre dem åpen. Disse blinde fungerer best hvis ranch husets windows utvider hele veien til bakken (eller nær det). Lamellgardiner har også vanlig se fra utsiden, men inne, sammen med fargerike gardiner eller hodet strimler, de fungerer fint. Lamellgardiner slipper inn masse lys når åpnes, og du kan styre hvor mye du la ved snor.

Pleated nyanser

Pleated nyanser kommer i flere farger enn loddrett og mini blinds og har to funksjonelle alternativer: åpnes eller lukkes. Det er ikke et alternativ for delvis åpenhet med loddrett og mini blinds, så rommet er mye mørkere når de er i lukket posisjon. Pleated nyanser har definert sikk-zags stable opp når åpen og ren, elegant og lys-filtrering se når lukket. Du kan kjøpe pleated nyanser i en rekke forskjellige farger for å matche innredningen i huset ditt ranch-stil.

Innendørs skodder

Innendørs skodder legge en landet følelsen til alle rom, og er flott for ranch stil hjem. Ifølge mygreathome.com, de ser flott, regulere lys godt og er allsidig med noen hjem stil på grunn av sin enkelhet. Innendørs skodder er som skodder, men de er bevegelig, mindre og mer hjemmekoselig. De kan være malt eller beiset noen farge, legge til sin allsidighet. I tillegg innendørs skodder låse fast på plass når du er i åpen posisjon, eller de kan være lukket og låst for å blokkere lyset.