Rake fjerne dyrehår fra tepper

May 9

Teppet rake, også kjent som en teppe groomer, er et verktøy for å pet eiere rydde opp uønskede dyrehår fra deres tepper. Det kan også brukes til å agitere tepper for å få alt støv fra inne gulvteppet å stige til toppen. Dette gjør støvsuging teppet lettere før sjamponering det. Teppet raker kan kjøpes fra online og murstein og mørtel butikker som selger housecleaning verktøy.

Teppet raker

Teppet raker har vanligvis en spongelike topp og tenner som ligner en kam nederst. Du kan kjøpe teppe raker som et frittstående verktøy eller som et vedlegg til støvsuger. Når raken er et vedlegg til vakuum, er det en ettrinnsprosess pels og hår opp teppets overflaten og suge den opp med støvsugeren.

Hvordan du bruker

For best resultat, kan du flytte rake i en opp eller en push/pull bevegelse. Bruk denne bevegelsen for å løsne rusk som er fanget dypt i teppet fibrene. Etter hver noen feier av raken, trekke bort noen baller av pels og hår som kommer ut av teppet slik at raken ikke komme tett. Arbeide fra ett hjørne av rommet til den andre, og sørg for å få hver tomme av teppet, slik at ingen biter av pelsen er savnet.

Når du bruker

Du har to alternativer når du skal bruke teppe rake - før støvsuging og rengjøring teppet eller etter støvsuging og rengjøring teppet. Bruke rake før støvsuging blir dypt inn i fiber gratis enkeltdeler av skitt, rusk og pet håret menneskehår og lignende. Dette tillater dem å vacuumed opp lett. Deretter kan du vaske teppet som normalt. Hvis du støvsuger først og deretter bruke teppe rake, vil du imidlertid ta teppet tilbake til en "som ny" utseende ved å gjenopprette den opprinnelige lå teppets fibre. Også bruke rake etter sjamponering teppet skiller fibrene, la det tørke raskere.

Betraktninger

Teppet raker kan friske opp din stoppede møbler samt tepper. Bruk rake på en del om gangen, og jobbe deg sakte rundt sofa eller stol. Teppet raker bør ikke brukes på vevet stil tepper, som "tenner" kunne trekke på fibrene og muligens løse deler av teppet, forårsaker hull og tårer.