Råd for pakking Moving boksene

March 15

Råd for pakking Moving boksene

Et trekk kan være en stressende tid, men sørge for å pakke alle bevegelige boksene riktig kan forenkle farten og sikre at alle dine eiendeler komme intakt på ditt nye hjem.

Tunge gjenstander

Legg tyngre elementer i boksene minste mulig. Dette sikrer at disse boksene ikke få overpacked og resultatet blir for tunge til å løfte. Også prøve å holde alle boksene under 50 pounds. En mer selv-vektfordeling vil gjøre det lettere å løfte og stable bokser og holde fra å bryte elementer i.

Merking

Pass på å merke alle bokser med en oppsummering av innholdet, plasseringen inne det ny hjemmet hvor boksen skal gå og noen spesielle regler for boksen som hvis innholdet er skjøre. Du kan også skrive noen spesielle instruksjoner på boksen for movers hvis du bruker et flyttebyrå.

Organisasjon

Prøv å pakke ett rom for å sikre at elementer havner sammen inne det korrekte plasseringen inne det ny hjemmet. Det også gjør oppgaven med pakking enklere. Hvis en inneholder skjøre gjenstander, må de pakkes mot toppen av boksen og pakkes riktig; de fleste retter plasseres oppreist eller loddrett.