Quilt gjør rammen retninger

March 19

Quilt gjør rammen retninger

En quilting ramme er en stor ramme som inneholder strukket stoffer i posisjon stoffene kan være vattert, stiftet eller pyntet. Ofte quilts er størrelsen på tepper og dette gjør dem uhåndterlig for den håndverk å manøvrere. Har stoff strukket kan crafter muligheten til å se området de arbeider på og holde området i en stilling. Lage en lett og enkel å bruke quilting ramme er ikke vanskelig.

Instruksjoner

•Skjære 11 biter av 1-tommers PVC rør 36 inches lang.

•Apply PVC fest på utsiden av en ende av en pipe og innsiden av en 3-veis kobling. Skyv røret inn i kontakten. Plass kontakten på gulvet slik at røret og ene er flatt på gulvet og tredje slutten vender oppover. Fest enden av en annen PVC-rør og skyv det på slutten av 3-veis på gulvet. Dette bør danne en L-figur.

•Glue innsiden av en treveis kobling og utsiden av røret du bare festet. Skyv røret inn 3-veis slik at treveis gjenspeiler den første 3-veis eller danner en U-form.

•Glue en tredje pipe i og innsiden av den andre treveis koblingen som er på nivå med gulvet. Dette vil danne en U-form. Fest enden av tredje røret og innsiden av en ny 3-veis kobling. Du danner en firkantet form. Fest til siste rør og tilkobling i stedet danner en firkant med siste etappe av hver treveis kobling peker oppover.

•Glue tre rør og to mer 3-veis koblinger i U-form. Fest en albue på slutten av hver pipe vendt i samme retning som den gjenværende delen av 3-veis koblinger. Slå din firkantet form med kontakter vendt og U figuren med kontakter vendt oppover.

•Glue en etappe (rør) mellom torget og U figuren på hver åpen kontakt og albuen. Har du en kube med ett ben mangler. Åpne området ansikter stolen slik at knærne kanne anfall under rammen.

•Sett din dyne ved hjelp av fest klemmer på hver side. Plasser quilt over rammen og klemme over dynen og trykk klemmen over røret.

Tips og advarsler

  • Du kan gjøre denne typen dyne ramme alle størrelsen du trenger. Rammen er lett og kan lagres lett fra en taket krok.