Quick Tips for taktekking

January 3

Quick Tips for taktekking

Erstatte et tak er en fysisk krevende og potensielt farlig chore. Det er flere faktorer å ta i betraktning før gjør valget av taktekking materialer og fanget en stige. Forberedelser og planlegging er to elementer som kan utgjøre forskjellen mellom en godt utført jobb og en jobb som må være re gjort.

Taket

Inspisere strukturelle medlemmene og terrassebord Overbyggets før du kjøper materiale. Sperrene og takstoler bør være fri for pauser, feil eller andre feil. Likeledes, taket terrassebord må være fri for rot, overdreven vannskader og hull. Feil i takets strukturen skal repareres før en ny dekker er installert. Svak eller sagging strukturer kan gi måte under vekten av nye tak dekker eller, enda verre, under taktekking prosessen.

Taket figur

Helvetesild, fliser og tak av metall fungerer bra på skråtak og vil vare i mange år når riktig brukt. Alle tre av disse materialene, avhengig av tonehøyden til taket å kaste vann så snart den faller og ville være en katastrofe på flatt tak. Flatt tak krever varm asfalt, ark gummi eller en lignende sømløs belegg for å hindre vannskade.

Materialvalg

Fliser taktekking er populær i mange områder, men ikke et praktisk valg for alle hus. I områder med hyppig eller selv årlige hagl stormer, ville terracotta eller keramiske fliser være en risikofylt valg. I tillegg må vekten av taktekking materialet være balansert mot styrke på takstrukturen. Konsultere en arkitekt eller lisensiert builder før du installerer taktekking materiale som er tyngre enn den eksisterende dekket.

Fjern eller re-cover

Et nytt lag med asfalt Helvetesild kan installeres over en eksisterende ettlags. Dette sparer tid på taket som er fortsatt i god form med det meste av Helvetesild intakt. Når taket mangler Helvetesild eller har et stort antall ødelagte helvetesild, bør taket rengjøres tilbake til terrassebord gir en jevn, selv overflate for nye taket. Flis og metall tak, i de fleste tilfeller er fullstendig fjernet før en ny installasjon.

Finpuss

Etter installere et nytt tak, gjelde nye fugemasse alle åpninger og takvinduer. Over tid vil tetningsmasse tørke ut, vær og bli mindre effektiv. En liten lekkasje kan forårsake mye skade. Spesielt når det er i en sjelden brukt delen av huset som et verktøy skap. Hull rundt et gass-opererte vann varmeapparatet eksos vent er en felles plassering for vannskader.