Queen Palm diagnose

November 8

En høy, staselige palmetre ofte sett i subtropic og tropic landskap, dronningspalme eller Syagrus romanzoffiana, er utsatt for visse typer miljøproblemer. Heldigvis dronningen palmer er resistente mot dødelige gulfarging, men andre dødelige sykdommer er mulig.

Alkalitet

Hvis en dronningspalme er plantet i alkalisk jord, kan bladene bli hindret av kalium og magnesium mineral mangel, som kan drepe treet. For å unngå problemer med alkaliske-relaterte jord, Legg magnesium, jern og kalium gjødsel for å balansere jord eller plante.

Beskjæring og bagasjerommet skade

Over beskjæring dronning føre palmebladers til blad forvrengning og nye blad stunting. Dronning palm bagasjerommet er veldig følsom og kan bli smittet hvis eventuelle fremmedlegemer skjærer det ytterste laget. Ganoderma rumpe rot, som er en fungal sykdommen som kan drepe en dronningspalme, trer treet fra åpne sår på bark. Beskjære nøye og holde området bagasjerommet klar av skarpe gjenstander å unngå skadelige kontakt.

Infestation

Både omfang og palm leaf skeletonizer, en type caterpillar, er vanlige problemer for dronning palm. Blad skeletonizer blader tygge merkene på blader, mens skala forårsaker gule punktere på bladene. Å bøte på en palm leaf skeletonizer infestation, bruke biopesticide bacillus thuringienesis og fjerne skala, beskjære bladene og bruke et insektmiddel.