PVC isolert elektriske ledninger farer

November 28

PVC isolert elektriske ledninger farer

PVC eller polyvinylklorid, begynte å brukes med elektriske ledninger i 1930 erstatte gummi isolasjon. Mens denne type isolasjon anses å være trygt for elektriske ledninger isolasjon, hvis ledningen brukes utenfor den anbefalte spesifikasjoner så farer, slik som elektrisk brann, kan oppstå. For å unngå PVC farer, må du bruke PVC isolert wire i riktige tilfeller.

Temperatur

Den maksimale arbeider temperaturen PVC er 70 grader Celsius. Ved temperaturer høyere enn 70 grader begynner PVC å myke opp og bli leeched bort. Dette kan medføre åpne live ledninger, som kan forårsake brann er elektriske og kortslutninger. Vær oppmerksom på at hvis ledningen har et lavt nivå av strøm som går gjennom det men plassert ved siden av en varme pipe, kan dette føre til temperaturen å stige for høyt og skade vil følge. Når PVC utsettes for lave temperaturer, nær frysepunktet, PVC blir sprøtt og isolasjon kan sprekk og utsett live wire. Kontroller at alle PVC isolerte kabler lagres og brukes ved optimal temperatur.

Brann

I mange år var det antatt at PVC isolert wire var brannsikre PVC ville antennes kort men deretter selv slukke. I noen grad er dette fremdeles sant. Men hvis PVC isolert ledningen er funnet på en følgeseddel tetthet av ett kg PVC/m og en stykke wire bør antennes eller ta fyr så det er nok PVC å være opplyst. Ett eksempel hvor så høyt følgeseddeloppdateringen tetthet av PVC isolert wire er funnet er en kabel tunnel.

Hydrogenklorid gass

Bør PVC isolert wire ta fyr, utgivelser brenning av PVC Hydrogenklorid gass. Hvis store nok mengder PVC tar fyr og det er ikke tilstrekkelig ventilasjon eller enkeltpersoner prøver å få tilgang brannstedet ikke ha riktig pust utstyr, kan deretter Hydrogenklorid gass føre til døden.

Røyk

Før PVC faktisk antenning det produserer en meget tett, svart røyk som vil raskt blokkere noen lys, noe som resulterer i et pitch-black miljø. Tap av synlighet gjør, plassering, redning og rømme svært vanskelig, og faktisk røyk anses å være mer farlig enn en elektrisk brann.