PVC gjerde komponenter

April 2

Flere mennesker installerer vinyl gjerde på deres eiendom for sitt utseende og sin lange slitasje. Fordi den trenger bare sporadisk rengjøring, er det nesten vedlikeholdsfri, i motsetning til tre fekting, som trenger maling eller flekker på regelmessig for å holde seg bra. PVC gjerdet kommer i en rekke farger, stiler og graderinger, men tyngre vinyl gjerde komponenter vare lenger, og installere kan være en gjør det selv prosjekt. Her er komponentene.

Innlegg

Vinyl gjerde er bare så solid som materialene som brukes til å sette den i bakken. Noen PVC gjerde systemer bruke fire-fly-by fire-tommers innlegg i bakken og dekket med en PVC ermet. Andre vinyl gjerde systemer bruker tunge-grade innlegg laget av PVC. Uansett må innlegg være lang nok å begrave under frost linjen. Avhengig av systemet, betong kan stabilisere innlegg eller metall rebar kan bidra til å holde innlegg stødig i bakken. Gateposts må ha tilstrekkelig oppkvikkende for å støtte vekten av porten og ikke la det synke. En rekke dekorative topper er tilgjengelig for å dekke toppen av innlegg, og aften tente gjerdet innlegget toppers er tilgjengelig.

Paneler

Paneler er vinyl gjerde komponentene med de fleste stilvariasjoner. Fra innlegg og tog til personvern gjerde er mange alternativer tilgjengelige. I de fleste tilfeller kommer panelene på området i stykker i stedet for hele inndelinger. For eksempel den nederste skinnen av et personvern gjerde festes til innlegg, delen brikkene sitter i den nederste skinnen henhold til stilen på gjerdet, og øverste skinnen lysbildene over panelet og festes til innlegg. For et stakittgjerde samle panelene på en annen måte. Pickets knytte til korset skinnene og korset skinnene gli inn i pre-cut hullene i PVC innlegg eller feste med metall isenkram.

Maskinvare

Når du kobler metall til PVC gjerdet, er det viktig å velge noe som aldri ruster, som stål. Metall klammeparentesene som knytter paneler av noen vinyl gjerde systemer må være rustfritt stål, samt skruene som holder klammeparentesene til innlegg. Gate maskinvare må også være rustfritt stål. Det kan være noen strukturelle metall innenfor innlegg og paneler å hindre sagging, men dette metallet kan være galvanisert stål så lenge det har ingen eksponering mot elementene.