Purple Coneflower økende Guide

December 26

Purple Coneflower økende Guide

Lite vedlikehold purple coneflower (Solhatt) vokser som en hardfør staude. Røttene overleve vanskelig fryser, som gjør at anlegget for å gå tilbake til hagen hver vår. Coneflowers produserer en oppreist blomst kjegle omgitt av utstråler lilla kronblad. Plantene vokser en fot eller mer i høyden, avhengig av variasjon, og tiltrekke bier og sommerfugler i hagen.

Planting sted

Lilla coneflowers trives i de fleste klima hvis de får full sol i sommermånedene. Planter trenger godt drenert jord, og de vil ikke tolerere våt eller våt. Coneflowers gi en tørke-tolerant valg for sandstranden senger eller lav-vann hager. De trenger ikke høy fruktbarhet eller vanlig befruktning å produsere friske planter. Arbeider kompost på planting området før du sår på coneflowers forbedrer drenering i området og kompost inneholder også noen spor næringsstoffer.

Såing og spiring

Blomstene vokser lett fra frø sådd direkte i hage seng. Frøene spirer framme jord temperaturer mellom 60 og 70 grader Fahrenheit. Den enkleste sår metoden er å spre frøene over hagen sengen, da dekke dem med en 1/4-tommers laget av jord. Når frøene spirer, vanligvis innen en til to uker, tynne planter så de plasserte 12 til 18 inches hverandre. Frø også spire lett inne tidlig på våren og er klar for transplanting utenfor når faren for våren frost er forbi.

Vann

Coneflowers krever sjelden vanning i løpet av vårmånedene. Planter kan kreve ekstra vanning i langvarig tørre perioder i varmen av sommeren. Gir nok vanning for å fukte de 6 inches jord en eller to ganger ukentlig i disse periodene holder blomster sunn og i blomst. Mulching hage sengen bidrar til å bevare fuktighet i jorda slik at coneflowers ikke krever hyppig vanning. Mulch må fylle hver vår for å opprettholde en tykkelse på ca 2 inches.

Beskjæring

Beskjæring er avhengig av gardener's preferanse. Coneflowers lett sette frø og sår seg i hagen senger, som er bare en bekymring i formell design. De tørre seedheads også gi et attraktivt samlingspunkt i vinter og tiltrekke fugler å mate. Beskjæring tilbake stammer blomsten etter blomstring hindrer selv seeding og oppmuntrer coneflowers sette mer blomstrer. Kutte tvinger hele anlegget halv høyden i juni coneflowers til å blomstre senere i sommer.