Purple Coneflower informasjon

October 23

Purple Coneflower informasjon

Purple coneflower (Solhatt) er en vanlig art får du vokser i hagen kanter som også er en wildflower. Purple coneflower kommer i mange kultivarer for hage bruk men i naturen finnes i åpen skog og prairie gressletter. Purple coneflower tilhører familien Asteraceae planter, med slektninger som felles solsikke, sikori og daisy fleabane.

Funksjoner

Purple coneflower kan vokse så høyt som 3,5 føtter, og stammer har et par hvite hår og striper av lilla hele. Bladene vokse så lenge 6 inches og bred lance-form, med kanter som har serrations. Den øvre delen av bladene er en mørkere grønne, merket med fra tre til fem åpenbare årer. Forgrening av fra de største stammen er mindre stammer som blomster utvikle.

Blomsten

Purple coneflower bloom har to viktige aspekter til den. Sentrale disken som inneholder mange små brunaktig blomster er en stråler som omgir denne disken er den andre. Den disk delen av blomsten stiger og gir utseendet på en avrundet kjegle, mens stråler, som kan telle som 20, henge ned nedover fra kantene. Stråler er en lilla-rosa nyanse; hele blomsten er 3-4 inches over.

Vekstforhold

Områder som mottar full eller delvis sol er best for lilla coneflowers, men når tørke forhold oppstår, anlegget vil kreve vann eller hele prøven vil vil. Jord som er fuktig og frodig lett støtter purple coneflower, men arten vil vokse hvis noen leire eller litt grus i miksen. Sykdommer som påvirker bladene er ikke en alvorlig trussel mot den purple coneflower, som vil blomstre fra juli gjennom midten av fall i de fleste av sine naturlige serien. Japansk biller er en trussel i enkelte regioner i USA.

Geografi

Utvalget av purple coneflower inkluderer den østlige delen av Nord-Amerika, fra Quebec sørover gjennom mye av New England og i det dype sør. Anlegget området strekker seg så langt vest som stater som Texas, Oklahoma, Kansas og Iowa. Lilla coneflowers vokser langs veien, tørr lysninger, floodplain skoger og åpne prærien.

Betraktninger

Lilla coneflowers har en liten aroma i full sol, sier Illinois Wildflower nettstedet. Navnet av Echinacea kommer fra det greske ordet echino, betyr pinnsvinet; Dette refererer til hevet spiny disken av blomster i sentrum av stråler. Lilla coneflowers er en ingrediens i en urte te at noen folk assert har muligheten til å styrke immunforsvaret, sier "National Audubon Society feltet Guide til villblomster." Sommerfugler arter som sommerfugler og monarker er hyppige besøkende til denne blomsten.