Purple Coneflower erstatninger

May 15

Purple coneflower er en indiansk plante kjent for tørke motstand, attraktive lilla blomster og hardfør natur. Hvis for noe grunn, du ikke vil plante denne blomsten, finnes det andre coneflower varianter og arter å erstatte den purple coneflower.

Svart-eyed Susans

Svart-eyed Susans er kjente indianar biennials. Vokser opp til 2 fot i høyden, ligner blomstrer på purple coneflower; men er forskjellen at svart-eyed Susans har gule kronblad. Som lilla coneflowers, disse planter kan være meget konkurransedyktige og kan overmanne andre plantearter i området. Motstandsdyktig mot tørke og krever full sollys, svart-eyed Susan har lignende vekstforhold som den purple coneflower, gjør det en hardfør erstatning.

Marguerite tusenfryd

Marguerite daisy er en full-sol til del-Søn årlige som ligner den purple coneflower. Den vokser opp til 2 fot høy, og 2 fot bred. Motstandsdyktig mot tørke og hardfør, Marguerite daisy er også godt egnet til kaldere klima, men det er fullt i stand til både varme og kalde miljøer. Blooms vare fra våren til høsten.

Harvest Moon

Coneflower Harvest Moon er en coneflower. Identisk struktur purple coneflower, Harvest Moon utvalg har lys fersken farge for sine kronblader. Midten av blomsten er også en lysere nyanse. Plante i full sol. Tørke tolerant, Harvest Moon ikke krever mye vann. Vær forsiktig når plante med andre planter, som Harvest Moon coneflower kan overmanne andre arter.

Shasta tusenfryd

Shasta tusenfryd er innfødt til Europa; deres fargerike og lyse blomster har gjort dem mange populære blomst i USA. Shasta daises komme inn mange fargene. Blomstrende gjennom juni og juli, er Tusenfryd hardfør, motstandsdyktig mot tørke og aggressive i et blomsterbed. De vokser opp til 3 fot høy, og 3 fot bred. Shasta tusenfryd er også ideelt snittblomster, varig 10 dager i en vase.