Pulverisert Mold & lukt fjerning produkter for lerret

August 24

Pulverisert Mold & lukt fjerning produkter for lerret

Mold er en sopp som kan vises pulveraktig eller slimete, avhengig av mold og materialet det vokser på. Mold kan begynne å vokse i utendørs lerret selv om lerretet sprayet med en soppdrepende behandling. Mold kan noen ganger levere en sterk, muggen lukt til lerretet. Bruk riktige produkter for å fjerne mold.

Muggvekst

Mold vil bare vokse i områder med høy fuktighet. For lerret betyr dette mold vil vokse når lerretet er våt. De fleste typer utendørs lerret behandles med et belegg som frastøter vann og mold vekst. Når dette slites av, men finner du mold vokser på.

Rengjøring Mold

Rengjør muggvekst før lukten. En grundig rengjøring prosessen forhindrer lukten kommer tilbake til lerretet. For å rengjøre lerretet, spray det med hvit eddik og la det sitte i flere minutter før skrubbing lerretet ren. Alternativt spray lerretet med en løsning av 1 del rensevæske til 1 del vann. Skyll med klart vann og la det sitte i solen tørke helt.

Lukt fjerning

Bruke naturlige rengjøring løsninger som vil absorbere mold's muggen lukt. Riste natron på lerretet og la den sitte i flere timer før den muggen lukten er borte. Riste bakervarer brus i en søppelbøtte. Alternativt, spray lerretet med hvit eddik, som nøytraliserer lukter, og la det tørke.

Hindre muggvekst

Hindre mold vokser på lerretet i utgangspunktet ved å være forsiktig med å få det for vått. Bringe utendørs lerret innsiden når det regner. Sviktende dette spre lerretet ut flatt i solen så det kan tørke helt. Forhindre overdreven muggvekst ved rengjøring det så snart du merker det.