Pulveraktig mugg på lønn trær

December 31

Pulveraktig mugg er et vanlig problem med lønn trær og trær generelt, og er forårsaket av en rekke forskjellige sopp. Underliggende soppen er forskjellig for ulike arter, men alle disse sopp forårsaker veksten av en hvit mold på treets blader og stengler. Selv om dette mugg kan være stygge, er opp skadene og årsakene lønnetrær minimal. Formen ligner en dusting av fine, hvite pulver, derav navnet.

Livssyklus

Den hvite flekkene synlig på treet Lønneblader er den som soppen produserer sin spores. Spores deretter spres til andre deler av maple, eller andre planter, av vinden. Spores er svært spesifikke, så sopp som fører til pulveraktig mugg på en lønn er bare i stand til å kolonisere andre maples eller lignende plantearter. Soppen overvintrer på infiserte blader eller løv og utgivelser sin sporer våren.

Symptomer og skade

Hvit mold flekker forårsaket av pulveraktig mugg sopp er det mest åpenbare tegnet på denne soppinfeksjon. Disse oppdateringene kan vokse til å dekke hele blader eller flekker av bladene. Bladene kan deretter slå gul, slippe tidlig, eller bli vridd. Den hvite flekkene kan utvikle svarte flekker som soppen forbereder å overvintre.

Miljø

Pulveraktig mildews krever ikke våt vilkårene som mange sopp. Mens høy luftfuktigheten fremmer soppen spore spiring, trenger soppen ikke våte blader å infisere en lønn. Luftsirkulasjon gjennom en lønn grener kan holde miljøet blir fuktig nok for sopp å spire sin spores. Beskjæring avdelinger å øke luftstrømmen er en god idé, men feil beskjæring kan skade helsen til treet, og understreket, usunn maples er mer utsatt for sopp og andre problemer.

Ledelse

Fordi soppen forårsaker pulveraktig mugg overvintrer i blad rusk, er en måte å håndtere det å samle opp og ødelegge alle falne blader om høsten. Soppmidler kan brukes i vekstsesongen så snart du oppdager hvite flekker på din lønn. Du bør også unngå å nitrogen gjødsel etter at du har sett sopp. Nitrogen øker produksjonen av løv og gir mer materiale til pulveraktig mugg å bebo. Unngå overhead vanning for å redusere fukt og luftfuktighet.