Prosedyren for Winterizing en i bakken Pool

February 21

Prosedyren for Winterizing en i bakken Pool

På slutten av bade sesongen er det nødvendig å forberede bassenget for å hindre skade fra frysing. Lukke bassenget riktig, kan du spare penger og åpner bassenget raskere våren. Hvert utvalg er annerledes, siden det er forskjellige størrelser, former og typer utstyr tilgjengelig over hele landet, men den grunnleggende metoden for å forberede disse bassengene for vinteren er den samme. Lær hvordan du lukker bassenget riktig for å beskytte det--- og selv---fra kostbare reparasjoner våren.

Rengjøring

Pensle vegger, bunnen og trapper av bassenget med basseng pensel å fjerne algene eller skitt. Etter børsting, vakuum bassenget, rengjøre skimmer kurver og backwash pumpen. Svømmebasseng utstyr som er avtagbart---som stigen eller stupebrett---må fjernes og oppbevares på et tørt sted. Etter at du har rørt opp vannet, må det være balansert.

Vann Balance

Balansere vannet før du lukker bassenget for å sikre en rask åpning neste sesong. Hvis vannet er ut av balanse når bassenget er lukket, kan det være skalering eller pitting vinteren. For å balansere kjemikalier for vinteren, bruk en winterizing kit og bringe pH mellom 7.2 og 7.6, gratis klor til mellom 1 og 3 PPM, kalsium hardhet mellom 200 og 400 PPM og total alkalitet til mellom 80 og 120 PPM. Winterizing kit bør inneholde alt annet du trenger å holde vannet balansert til våren.

Avløpssystemer, filtre og avløp

Senk vannstanden til det er under skimmer så vann avløp og fryser ikke underjordiske. Fjern alle avløp plugger og jet tuter så vannet renner fritt. Har en luftkompressor eller butikk vac hendig å tvinge luft gjennom linjene og hjelpe tørkes. Etter blåser koble linjene tilbake linjene med plugger som skru på linjen. Fjern filteret og lagre det med resten av pool forsyninger på et tørt sted.

Dekke

Dekke bassenget med et overbygg som vil holde hele overflaten av beskyttet, med noen ekstra føtter på hver side å sikre den. Omslaget bør ha en pumpe som er knyttet til en slange å fjerne regnvann eller smeltet snø som vil tynge dekselet og forårsake riper eller tårer. Sikre kantene av dekslene med vekter å holde dekselet på plass gjennom vinteren. Vann poser eller rør brukes vanligvis til å tynge dekker fylles bare tre fjerdedeler full av vann å tillate ekspansjon fryser.