Prosedyren for å resirkulere avfall

February 26

Prosedyren for å resirkulere avfall

Sortering resirkulerbare materialer som papir, kartong, glass, tinn, er aluminium og selv motorolje fra andre hushold søppel bare første skritt i resirkuleringsprosessen, hvilke fordeler både forbrukere og miljøet.

Samling

Sortering papir, tre, metall, er bokser og flasker en viktig oppgave som enkeltpersoner og familier kan få i vane å gjøre regelmessig. Med mindre materialer sorteres riktig, behandles som vanlig søppel. Bokser og beholdere skal komprimeres trygt mulig. Mange byer gi enten curbside pickup tjenesten eller drop-off steder for resirkulerte materialer. Når materialer er samlet inn, er de i grupper og renset for videresalg.

Papir og papp

Papiret går vanligvis gjennom en papirfabrikk, der den ble til masse, de svertet med vaskemiddel, siktet for rusk som skitt eller tape, bleket, kombinert med tremasse konsekvent, gjennom en wire-skjerm og matet gjennom damp valser for tørking. Prosessen er lik for papp, bortsett fra at sikk-zagged indre laget (kalt mediet) av bølgepapp krever bruk av en spesiell maskin.

Glass

Glassflasker og krukker er mekanisk brutt i stykker, kalt cullet, som deretter kjøres gjennom en rekke magneter, støvsugere og skjermer fjerne etiketter og caps. Cullet deretter blandet med andre harde stoffer som kalkstein, silica sand og brus aske og plasseres i en ovn for å produsere smeltet glass, som sendes deretter til fabrikkene lage nye flasker og krukker.

Tinn og aluminium

Tinn sendes til en fabrikk hvor det kjøres gjennom en rekke kjemiske løsninger og elektriske prosesser som rent skille tinn fra stålet i bokser. Stålet er deretter solgt til stålverk. Tinn, er nå i form av natrium stannate, utsatt for et elektrolyse bad til skjemaet tin platene som deretter kastet i ingots av 99.98 prosent tinn, som kan brukes av farmasøytiske og kjemiske selskaper.

Plast

Plast kan falle i en av sju kategoriene, etter type, som er sortert på en reclaimer og vanligvis knust i plast chips. Disse plast sjetonger kan enten gjenbrukes umiddelbart eller ytterligere behandlet, renset og smeltet i en ovn og inndelt i en plast polymer blanding, som kan brukes til å opprette nye produkter.