Prosedyren for å bygge tre dekk

February 15

Prosedyren for å bygge tre dekk

Dekk er en av de mest hensiktsmessig hjem forbedringene, både i form av investering i eiendom verdi og økt glede av hjemmet. Tre dekk er estetisk tiltalende og enkelt å bygge, men dekk prosjekter bør behandles som andre byggeprosjektet. Utforme dekk å forbedre familiens livsstil og få nødvendige tillatelser og godkjenninger før du fortsetter til muttere og bolter av konstruksjonen.

Bygge koder

Størrelsen på dekk, avstand fra eiendommen linjene og høyden på personvern skjermer er regulert i lokale koder. Høydebegrensninger, rekkverk regler og trinn spesifikasjoner gjelder også, og noen miljøer har standarder for utformingen av strukturen. Kontroller for krav om byggetillatelse eller utforme godkjenning, og angi en skala tegning av dekk for å flytte det gjennom at prosessen. Finn verktøy linjer før graving for innlegg og footings.

Dekk Design

Ta kvad av landet hensyn når du utformer dekk og vurdere å bygge en multilevel dekk for skrånet mye. Dele store områder i mindre enheter med en blanding av sosiale og intime skalaer. Tilordne en funksjon for hver enhet, for eksempel restauranter eller rekreasjon, guiding sirkulasjon skritt, rekkverk og innredning. Test oppsettet foreslåtte ved å sette innsats på bakken og angi plenen møbler i innsatsen å få en følelse for dimensjonene.

Materialer

Dekk er eksponert for elementene; Hvis vann-og-forfall-motstandsdyktig tre ikke er brukt, må det bli behandlet. Press-behandlet tre skal brukes for den bærende strukturen, spesielt delene som er i kontakt med jord. Terrassebord kan være press-behandlet eller laget av et annet materiale, for eksempel cedar eller redwood, eller det kan være en ubehandlet tre malt for å utfylle huset detaljering. Gelender kan også ubehandlet eller malt; de er ofte et slående arkitektoniske trekk av dekk.

Strukturelle Design

Strukturelle medlemmer beregnes fra toppen og ned; Når terrassebord materialet er kjent, bestemmes bjelke avstanden. Velg strålen avstanden og bjelkelag størrelsen som fungerer med det. For en over-grade dekk, innlegg kan også brukes som innlegg for rekkverk, da avstanden for de skinnene er guiden. Lokale trelast butikker kan hjelpe med listen materialer, eller ansette en erfaren entreprenør for arbeidet.