Propan brenner sikkerhet

January 11

Propan brenner sikkerhet

Forbrukeren fabrikat sikkerheten provisjon anslår at det er over 500 branner hvert år som skyldes propan gass grilling. Propan brennerne er en praktisk måte å koke når camping eller i friluft. Fordi propan brennerne har varme åpen flamme og brennbar gass, er det viktig at visse forholdsregler følges for å redusere sjansen for skader, forbrenninger, brann og eksplosjoner.

Typer av skader

Skader som kan mottas fra usikre propan brenner operasjon kan inkludere burns, branner, eksplosjoner og Kullosforgiftning. New York City brannvesenet oppfordrer propan brenner brukere til en vannkilde i nærheten å hjelpe slukke alle branner eller behandle eventuelle brannskader.

Propan sylindere og sikkerhet

Propan brennerne er drevet av sylindere som er full av brennbar gass, utgjør en sikkerhetsrisiko for brukere. Når stuing propan sylindere, sikre at de er lagret direkte sollys og ekstrem varme. Sylindere i oppvarmede områder har en høyere sjanse for eksploderer.

Før du bruker propan brenneren, kontroller at sylinderen er riktig størrelse for enheten. Propan sylindere kommer i en rekke størrelser som bærer 4, 7, 10 eller 20 pounds av gass. Riktig sylinder størrelsen avhenger av størrelsen på propan brenneren, så sjekke brennerens brukerhåndbok eller kontakte produsenten vil sikre en trygg mat opplevelse. Hjelp for stor kan en sylinder på en propan forårsake overflødig gass leveres gjennom røret, øke sjansene dine for brann eller eksplosjon.

Gassventiler

Før du bruker propan brenneren, kontroller at gass ventilene er i god stand. En gassventilen bestemmer det trygt gass som brenneren må operere i en trygg tilstand. En ødelagt ventil kan levere for lite eller for mye gass til brenneren, øke sjansene dine for brann eller eksplosjon. For å avgjøre hvis din ventilen er i god stand, hell en såpe løsning over ventilen, og slangen. Hvis boblene begynner rundt området ventil og slangen, det kan være en lekkasje eller ventilen er ikke trygt orden.

Propan brenner sikkerhet

Når du bruker en propan brenner, sørge for at området er tilstrekkelig ventilert. Matlaging i et hjem, utgjør telt eller andre lukkede området en risiko for Kullosforgiftning. Når matlaging utenfor, opprette en sikkerhetssone på 10 fot rundt brenneren. Pass på at området er overhengende grener eller brennbare gjenstander vil minske sjansene for å bli involvert i en brann. Aldri la barn uovervåket rundt en propan brenner. Holde dem minst 10 fot bort vil redusere risikoen for brannskader fra splattering olje eller gnister.

Vedlikehold sikkerhetstips

Regelmessig vedlikehold prosedyrer kan hjelpe lavere risiko for skader, eksplosjoner og død. Før du bruker propan brenneren, sikre at alle slanger er riktig koblet til enheten og sylinder og ikke viser tegn på slitasje. Alle slanger som er slitt eller revet må skiftes umiddelbart.

Etter bruker propan brenneren, sikre at gassflasken er deaktivert. Holde en sylinder aktivert kan slites ut sikkerhetsventil og plassere brukere risiko for brann- og eksplosjonsvern.