Programmet tid for frukt treet gjødsel

April 22

Programmet tid for frukt treet gjødsel

Hvis frukttrær må gjødsle, eksperter generelt enige om at den beste tiden å bruke gjødsel er tidlig på våren. Du må ikke å befrukte frukt treet under visse betingelser.

Klima

I varmere klima som den sørlige USA, februar er den beste tiden å befrukte, men hvis du bor i et kaldere klima, du må vente til mars eller April til tidlig vårvær.

Jord Testing

Hvis din jord er balansert næringsstoffer som nitrogen, fosfor og kalium, kan du ikke trenger å befrukte hvert år. Test jord hvert år for å unngå over-gjødsling. Et overskudd av nitrogen kan fraråde frukt vekst.

Treet vekst

Ikke-bærende frukttrær bør vokse 15 til 30 inches i året, og fruktbærende trær skal vokse 8-15 inches. Hvis treet vokser mindre, kan du vurdere å gjødsle.

Advarsel

Gjødsling om sommeren eller høsten kan stimulere sent sesongen vekst som kan bli skadet over vinteren. Hvis du har unnlatt å gjødsle din trær sommeren, vente til neste år.

Ekspert innsikt

Konsultere staten eller lokale forlengelsen tjeneste for spesifikke anbefalinger for din området og jord; de fleste har nettsteder med mye informasjon, og de kan tilby gratis eller rimelig byggesett for jord testing.