Programmer for hvordan bygge en kortstokk

May 11

Programmer for hvordan bygge en kortstokk

Mens det er mange programmer tilgjengelig for å utforme og visualisere dekk, noen av dem gå et skritt videre og gi instruksjoner om hvordan å bygge en kortstokk. Tar deg fra nettstedet planlegging til fullføringen av dekk, trinn for trinn er merket av en meget grundig og verdifulle program.

3D dekk

3D dekk programvare lastes raskt og siden det grensesnitt med en CD i stasjonen, bruker veldig lite plass på datamaskinen. Starter med området og design betraktninger før en spade av skitt, er du på en trygg start. 3D vil guide deg gjennom designprosessen og gi deg en liste av materialene som er nødvendig. En del på snekring teknikker kan du vurdere om du er komfortabel med prosjektet eller hvis bør du lese kapittel med tittelen "Arbeide med en Pro."

Når du velger å takle dekk bygge deg selv, har 3D dekk mange kapitler merket "Bygge steg for steg," som vil lede deg gjennom prosessen. Bla gjennom online illustrasjonene å få en følelse for om prosjektet er noe du ønsker å foreta.

www.indrev.com

Dekk Designer

Dekk Designer, godkjent av bygge ekspert Bob Vila, er et interaktivt dekk design program. Det vil gi deg en 3D-gjengivelse av dekk prosjektet samt en regning listen for nøyaktig hva du trenger å kjøpe. Det er installasjonen retningslinjer som hjelper deg med prosjektet bygging tips for å veilede deg gjennom bygging av dekk.

Dekk designeren er ikke programvare du laster ned; Snarere er det en online verktøyet. Det tar en stund å laste, og er ikke i dag, kompatibel med Macintosh-maskiner, men det leder deg gjennom hvert trinn i installasjonen utforming og bygging, alle i komforten av ditt eget hjem.

bobvila.com

DIY Deck Designer

Gjør det selv Deck Designer, stor Hammer programvare, gir deg verktøyene du trenger for å designe og bygge din dekk selv. Design din egen dekk, eller velg fra et bibliotek med profesjonelt utformede dekk følger med programvaren. Du kan se et 3D-bilde av dekk du på et bilde av ditt eget hjem før du bygger. DIY Deck Designer genererer en regning listen for prosjektet slik at du færre turer til butikken og bestille nok veden levert.

DIY Deck Designer kommer med en digital hvordan gjør boken som har mer enn 300 Foto-illustrerte sider som veileder deg gjennom hver fase av dekk-bygningen prosjektet.

bighammersoftware.com/