Proffene & ulemper til glassfiber bakken bassenger

July 25

Proffene & ulemper til glassfiber bakken bassenger

Glassfiber inground basseng er en av de mest populære valgene blant de som velger å installere et basseng i bakgården. De tilbyr en god balanse mellom pris og utseende, og flere fordeler enn ulemper.

Kostnader

De fleste glassfiber bassenger, avhengig av størrelsen, gjennomsnittlig om $25.000-$50,000 installere. Dette er mer enn de fleste vinyl fôr bassenger og ganske sammenlignes med bassenger bygget med betong.

Vedlikehold

Ingen bassenget er bedre på forebygge vedlikehold tid for en pool eieren enn glassfiber. På grunn av materialet, alger er lett børstet av hvis tatt raskt, og fordi det ikke porøse i naturen, det forblir relativt fri for smuss.

Utvalg

En av de største ulempene med glassfiber bassenger er mangel på alternativer for å tilpasse utformingen. Snarere design er forhåndsbestemt og kjøpere kan velge fra en utvalgt liste av stiler.

Fleksibilitet

I jordskjelvet områder er glassfiber bassenger verdifullt, fordi materialet er ikke utsatt for pauser og sprekker skal jorden farten under den. Dette er en fare for at betong bassenger er særlig sårbare for.

Installasjon

Bassenger av denne typen kan bygges svært raskt, i så lite som to til tre uker avhengig. Installasjonen er rask og enkel. Relativt store konkrete bassenger kan ta opptil tre måneder å bygge, for eksempel.