Proffene & Cons ert grus

January 16

Ert grus er bare én type materiale tilgjengelig for landskapsarbeid. Når du bestemmer hvilken landskapsarbeid å bruke, vurdere utseendet, pris, installasjonen, tilgjengelighet og vedlikehold. Ert grus er billigere enn mange andre typer byggematerialer. Installasjonen er også lettere enn andre. Ert grus anses semi høy vedlikehold, avhengig av prosjektet det brukes til.

Gangveier: proffene

Ert grus brukes for en gangvei gir en mykere overflate å gå på sammenlignet med hjelp av en større grus. Gå på ert grus barfot er mer utholdelig enn å gå på større klipper som noen ganger har ujevne kanter som kan stikke på føttene. Ert grus er en vanlig materiale i historiske steder og kan brukes til å lage en klassisk, tidløs følelse i en hage.

Gangveier: ulemper

Mindre bergarter i ert grus kan kile seg i sålene på skoene, og kan overføres i et hjem eller andre områder av gården. Små barn har en tendens til å dra føttene eller selv sparke steinene ut av ønsket plassering. Dette er nesten uunngåelig, selv om en kantlinje omslutter grus. Skyve et hjul gravhaug eller andre elementer over ert grus gangveien oppretter dips i grus som må tas rake. Fordi ert grus har en mykere og rundere overflate, det ikke komprimere. Bare gå på veien vil føre til dips og krever gjentatte raking å glatte banen.

Hagen senger: proffene

Når ert grus brukes i stedet for mulch kan det være ganske nyttig i planter i en hage seng. Ert grus reflekterer varmen langt bedre enn tre mulch, opprettholder fuktighet ved å fange det under steiner og begrenser ugress vekst.

Hagen senger: ulemper

Små steiner vil ikke bo på plass uten hjelp av en liner som er minst 1 tomme høyere enn høyden av bergarter. En oppbygging av ert grus kan senere hindre stauder vokser gjennom bergarter året. Bare bruke et lag av ert grus 2 inches tykke i hagen senger.

Fisk tanker: proffene

Farget ert grus er vanlig i akvarier og noen dammer. Spesifikke farger kan matche innredning av et rom, eller stå helt på egen hånd. Denne typen ert grus selges i dyrebutikker og større varehus.

Fisk tanker: ulemper

Den lille størrelsen på steinene tillater dem å bli sugd inn i pumping system og kan forårsake skade på pumpen. Steinene krever rengjøring som innebærer fjerne og vaske dem regelmessig å holde alger buildup på et minimum.

Innkjørsler: proffene

Ert grus kan brukes på to måter på en innkjørsel. En er som et toppstrøk over frisk grus eller betong. Når den brukes på denne måten, har det noen ulemper. Ert grus gir en strukturert overflate til betongen og hindrer overflaten fra bli glatt når det er vått. Også forvandler den tradisjonelle trist fargen av betong til en unik finish som kan gi år med liten eller ingen vedlikehold. Andre bruk for en ert grus er å ha oppkjørselen består av bare ert grus. Pro er det naturlige utseendet det gir. Ulempene er det samme som å bruke ert grus i gangveier.