Profesjonell Tepperensing

December 19

Rengjøring tepper er, uten spørsmål, en nødvendig vedlikehold element i ethvert hjem. Ansette en profesjonell å gjøre jobben tar stresset av hus av å velge den rette blandingen av kjemikalier, lurer på om teppet er over våt, for ikke å nevne svette og verkende bak en gjør det selv prosjekt. Profesjonell carpet rengjøringsmidler har en rekke metoder til rådighet for rengjøring av tepper. Plasseringen av teppet, som en stue versus en hotellobbyen, vil påvirke typen Tepperensing nødvendig.

Typer

Når ansette et teppe renere, er det viktig å vite hvilken metode av Tepperensing han vil bruke. Hver metode har sine fordeler og ulemper; Men, en metode er ikke bedre enn andre for alle programmer.Steam rengjøring bruker en rekke sterke vakuum motorer å trekke ut en høytrykks, høy-varme rengjøring rengjøringsmiddel fra et teppe. Det fungerer bra for plysj, bolig tepper og tar flere timer å tørke.Sjampo rengjøring bruker en standard etasje maskinen (Tenk på en etasje buffer maskin) å skrubbe tepper ren. Det er ofte brukt på orientalsk stil området tepper og hardt nedsmusset, fet områder, som i restauranter. Det tar flere timer å tørke.Bonnet rengjøring, en rask tørking alternativ, bruker samme etasje maskin som sjampo rengjøring, men et rengjøringsmiddel er først sprayet på teppet før teppet er polert med en absorberende pute hvilke ligner en flat, løkker mopp. Teppet tørker i omtrent en time, men det gjør ikke rent så dypt som damp eller sjampo.

Tørr sammensatte bruker fuktig, pulveraktig partikler for å rengjøre teppet. En rengjøring tekniker sprinkles teppet med sammensatte før skrubbing det i fiber med en maskin som ligner en stor teppe feiemaskin. Deretter fjerner han sammensatte og skitt med en sterk vakuum. Som panseret rengjøring, er denne metoden anbefalt for områder som må rengjøres og tørket raskt, så det er nesten ingen tørking tid.

Misforståelser

En vanlig misforståelse i bransjen for Tepperensing er misvisende benevnelse damp rengjøring. I motsetning til sitt navn bruker damp rengjøring faktisk ikke steam. I stedet bruker varmt vann; Derfor nøyaktigere industrien begrepet, varmt vann trekking (HWE).Også, det er en tro på at rengjøring tepper vil føre dem til å slites ut raskere. Men er forlater skitt i et teppe hva forårsaker slitasje. Smusspartikler har ujevne kanter, som forårsaker liten rift- og slitasjeskader på teppet fibre som folk går. Over tid vil presentere disse kutt og riper seg selv som slitt områder av teppe.

Fordeler

Ved å ansette en profesjonell tepperengjøringsmaskin, kan du forvente teppet skal se renere og ferskere enn med Leieutstyr eller hjemme rettsmidler. Profesjonell rengjøringsmidler har tilgang til en rekke kjemikalier og teknikker som ikke er lett tilgjengelig for forbrukere. For eksempel må rustflekker en syre fjerne dem, noe som kan være usikre for de fleste huseiere å forsøke.

Advarsel

Før du gir et teppe renere inn i hjemmet ditt, kan du be om bevis for forsikring, å sørge for at støvsugeren kan erstatte alle elementer som kan bli skadet i hjemmet. Bevis for forsikring er like enkelt som teppe renere ringer henne forsikring agent å ha et brev fakset eller sendt til deg. Hvis hun ikke samsvarer eller ikke vet hva du ber om, så hun enten har ingen forsikring eller har ikke vært i bransjen lenge nok til å vite hvor å bli den.

Tidsramme

Profesjonell teppe rengjøringsmidler skal kunne fullføre en jobb mye raskere enn med en leid maskin; men det betyr ikke at selskapet skal av jobben i 10 minutter.To rom og en hall, med et to-person mannskap, bør ta fra en halv time til en time, avhengig av møbler flyttes og antall flekker. Et helt hus, inkludert fire soverom, gangen, trapper, stue og spisestue tar fra to til tre timer. Ta hensyn til hvor mye tid teknikere bruker hjemme. Mens hastigheten er viktig, skal kvalitet ikke lide.