Profesjonell teppe renere typer

November 2

Flere typer profesjonell teppe rengjøringsmidler finnes, og alle hevder å være best. Men hver metode har fordeler og ulemper, og ingen metode er iboende bedre enn andre. Når du forstår hvordan ulike profesjonell Tepperensing arbeid, du kan bestemme hvilken metode du vil rense din gulvtepper.

Sjamponering

Sjamponering teppet innebærer genererer våt skum i teppet med en sirkulær pensel, la det tørke og deretter støvsuge opp rester. Teppet shampoos inneholde kjemikalier, og de er ofte klissete og la en rest når de tørker. Denne klissete rester tendens til å tiltrekke skitt. Men gir en mild teppe sjampo gode resultater med minimal risiko.

Bonnet rengjøring

Denne metoden ligner på metoden sjampo. Forskjellen er at en absorberende puten er knyttet til shampooer og absorberer skitt etter vaskemiddel er brukt puten. Når begge sider av puten er skitne, brukes en ny pute.

Vaskeri

Vann brukes i denne metoden. Det er snarere en tørr absorberende sammensatte. Denne typen renere strikkes inn i et teppe med en maskin. Noen ganger, etterlater denne metoden et hvitt pulver hvis teppe teknikeren ikke riktig tomrom det opp. Fordelen er at lite eller ingen vann brukes, betyr det er ingen tørketid og ingen sjanse til denne metoden oppretter mold eller mugg.

Steam rengjøring

Denne metoden bruker en fin spray en varmt vann rensemiddel for å tvinge skitt fra gulvteppet. Det er deretter umiddelbart støvsugd opp. Ofte kommer damprensere i en lastebil med holder tank. Alle skitt og fuktighet går til lastebilen, snarere enn som sirkulerer rundt hjemmet ditt. Selv om denne metoden kalles steam rengjøring, involvert ingen dampende fordi oppvarmet rengjøringsmiddel aldri blir varm nok damp.

Green rengjøring

De fleste teppe rensemetoder bruk kjemikalier for å rengjøre teppe. Ett selskap, kalt Zerorez, tilbyr et grønt alternativ. Istedet for benytter såper, vaskemidler, sjampo eller kjemikalier, bruker denne metoden forbedret oksidert vann for å feilfri. Zerorez bruker en lavt trykk spray å løsne skitt og ren teppet. Vannet tørker raskt uten å etterlate rester. Denne metoden er dyrt i forhold til noen av de andre.