Profesjonell gulvet rengjøring maskiner

January 20

Profesjonell gulvet rengjøring maskiner

Profesjonell gulvet rengjøring maskiner brukes å rengjøre store områder på kort tid og er utformet for å brukes lett til tross for deres ofte tung og stor størrelse. Huseiere investere i et hus med store flater av hard overflate gulv eller tepper kan kutte ned på rengjøring tid og utgifter ved hjelp av profesjonelle maskiner. Familier som krever beskyttelse mot allergener vil dra nytte av profesjonelle HEPA våte og tørre vakuum.

Auto scrubbere

Automatisk gulvet scrubbere brukes til å rengjøre store flater av gulv. Denne profesjonelle maskinen er presset fra bak som en gressklipper og flyttes ikke frem og tilbake som en støvsuger. Auto scrubbere frigi et rengjøringsmiddel på gulvet, skrubb gulvet og deretter vakuum unna våt, skitne resultatene. Gulvene er tørr og ren med minimal arbeid av maskinoperatør, og skjer i én omgang. Auto scrubbere brukes på følgende gulv produkter: Porselen, betong, stein, vinyl komposisjon fliser og keramiske fliser. Se alltid gjennom gulv produsentens anbefalinger før du bruker en automatisk scrubber.

Auto scrubbere er utformet for å holde en viss mengde flytende renere og dekker en viss gulvet opptak per time. En produsent kan for eksempel angi en maskin som har 7 gallon tanker---en løsning--- og en for utvinning av løsningen og dekker 14,960 kvadrat fot (eller 1662 yards) gulvplass per time. Som en sammenligning, ville et 1500 kvadratfot hjem ha mer enn 166 yards gulvplass. Auto scrubbere er batteriet eller motor drevet. Motor drevet modeller har ofte avtakbar strømledninger som tillater operatøren å bruke en ledning med en lengre eller kortere lengde som trengs.

HEPA våt/tørr vakuum

En sertifisert HEPA våt/tørr vac er en av de kraftigere våt/tørr vakuum alternativene. Brukes i områder som er støvete og skitne fra konstruksjon, dyr eller andre årsaker, en hepafilter inne våt/tørr vac fanger og holder støvpartikler så små som.3 mikron. Flippen av en bryter og vakuum kan gå fra rengjøring tørr gulv til rydde opp vannet og væskesøl. HEPA våt/tørr støvsugere er ideelle i hjem hvor allergener er et problem. De kan brukes på alle gulvflaten der en vanlig støvsuger er anbefalt for bruk.

En HEPA våt/tørr vac skal være lufttette, gir vann beskyttelse for dyre hepafilter og har en tilstrekkelig tankkapasitet for sin viktigste (garasjen rengjøring, rengjøring i hjemmet, bygging rengjøring av gulv.) Maskiner med en pre-filterene (et filter som fanger større støvpartiklene før støv leveres til de HEPA-filteret) vil utvide levetid hepafilter. HEPA filter bør erstattes når de ikke lenger ser rent eller hvit.

Gulvteppet rensning apparat

Gulvteppet rensning apparat er beregnet på profesjonell rengjøring både stort område tepper og verktøybasert teppe. Gulvteppet rensning kommer i en rekke størrelser og bredder. Angitt på et teppe rengjøring maskinens spesifikasjoner blir bredden på rengjøring banen, lengden på strømkabelen og størrelsen på tankene brukes til å administrere rengjøringsmiddel.

I motsetning til en automatisk scrubber, vil profesjonell gulvteppet rensning apparat holde mindre løsning og har tilkoblet strømledning. Gulvteppet rensning maskiner er utformet sjampo et teppe og ikke tørr det, selv om prosessen med å trekke skitne løsningen fra teppet kan tørke teppet til en viss grad. Bredden på rengjøring banen kan ikke være liten nok til å bruke i trange steder eller rundt; bredden på gulvteppet rensning apparater starter på 12 inches og finner opptil 18 inches.