Produkter til ren granitt

July 28

Produkter til ren granitt

Granitt er en tøff naturstein som tar litt mer vedlikehold enn laminat eller Formica overflaten. Dette vedlikeholdet innebærer spot rengjøring flekker på granitt som du merke dem og dyp rensing granitt så ofte som nødvendig. Bruk naturlig granitt som vil fjerne rester uten å skade granitt overflaten.

Hydrogenperoksid

Sure produkter vil skade granitt overflater. Hydrogenperoksid er en alkalisk rengjøringsmiddel som ikke skader granitt overflater. Fordi det er alkalisk, fjernes surt flekker som sitronsaft, tomatsaus eller eddik.

Ammoniakk

Ammoniakk er en annen rensemiddel som du kan bruke til å rengjøre flekker fra overflaten av granitt overflaten. For å bruke ammoniakk, bland en kopp varmt vann med 2 tsp. ammoniakk. Ammoniakk er et alkalisk produkt som vil fjerne syre flekker.

Natron

Natron er en annen alkaliske produkt som du kan bruke til å fjerne vanskelige flekker på granitt. For å bruke den, kan du lage en tykk pasta av natron og vann. Gni lim inn flekker på granitt å forsiktig slough av flekker. Skyll området med klart vann og tørke den med en ren klut.

Flytende Dish såpe

Bruk mild flytende oppvaskmiddel for å fjerne flekker kan ikke fjernes med hydrogenperoksid eller natron. Bruk mild såpe som ikke inneholder noen blekemiddel eller sterk dufter. Blekemiddel kan skade granitt og duftene vil forlate en rest på granitt overflaten. Hvis du vil bruke det blande ¼ tsp. flytende oppvaskmiddel med 1 kopp varmt vann.