Produkter til ren aluminium ytterkledning

January 12

Produkter til ren aluminium ytterkledning

Aluminium ytterkledning tendens til å være relativt vedlikeholdsfritt under de fleste forhold, men den trenger vaskes fra tid til annen som skitt bygger på den. Mange spesialprodukter kan kreve å være perfekt renere for din aluminium ytterkledning smuss, anbefaler mange å holde det enkelt i stedet. Prøv disse enkle husholdning produkter for å få huset rent og glitrende.

Rent vann

Før du bryte ut rengjøring produkter, kan du leie en høytrykksvasker og bruke vanlig vann. Rent vann er snillere på din aluminium ytterkledning enn noe annet produkt kunne noensinne. Bruk et lavtrykk på høytrykksvaskeren til skitt på din ytterkledning begynner vasket bort. Slå ikke trykket for høyt, eller det kan bulk din fasader. Hvis sot er sta, få den fasader våte, la det holde på i en time og prøv vaske den igjen. Noen ganger trenger sot bare å bo fuktet en stund å løsne opp og kommer på enkel måte.

Vaskemiddel

Vanlig blekemiddel-ledig husoldning vaskemiddel kan kombineres med vann for å lage vaskemiddel for skrubbing ned din fasader. Kombiner 1/2 kopp vanlig vaskemiddel med 8 gallon vann og rør godt. Bruk en myk-bristled rengjøringsbørste bruke blandingen din fasader og deretter slangen det med en høytrykksvasker. Hvis sot er sta, kan du tillate såpevann å sitte på den i ca 30 minutter, skyll den av med høytrykksvaskeren og gjenta prosessen for å fjerne de resterende skitt.

Trisodium fosfat

Når vann og klesvask vaskemiddel ikke gjør utslaget på din aluminium ytterkledning, kommer et annet produkt til unnsetning, trisodium fosfat (TSP). Trisodium fosfat kan finnes under rengjøring eller maleri av de fleste store jernvareforretninger. Instruksjonene for for å opprette en 1 prosent løsning av TS ved å blande pulver med vann. Kjøre løsningen gjennom et press skive sett på en lav innstilling og skyll ytterkledning med rent vann.

Sandpapir

Hvis du rense din aluminium fasader i forberedelse for maling, er en enkel måte å rense den til sand det. Få 180-korns slipepapir og lett sand over området, fjerne mye av sot og fikse området for maling. Etter sliping, forsiktig slange området ned og tørk den tørr med myke klær. For best resultat tillate ytterkledning å tørke for 24 timer før maling for å sikre at eventuell gjenværende fuktighet ikke medfører problemer å din maling jobb.