Produkter som ren frukt & grønnsaker

April 19

Mens spise frukt og grønnsaker er en sunn forsøke, er spise produsere forurenset med bakterier ikke så sunt. Lider av en mat-borne sykdom er alvorlige, noen ganger livstruende, særlig for dem under 5 år, over 50 eller de med svak uimottakelig systemer. Følg anbefalingene for å effektivt rengjøre frukt og grønnsaker med kommersielt tilgjengelige produkter.

Kommersielle rensning løsninger

Kommersielle rensning løsninger utviklet for å fjerne skitt og bakterier fra frukt og grønnsaker er ikke effektivt bevist. Produsentene av disse spray hevder de fjerne skitt overflaten mikrober og plantevernmidler. Men disse vasker er foreløpig ikke anbefalt av US Department of Agriculture eller Food and Drug Administration. En studie utført ved University of Maine forlengelse faktisk fant at destillert vann var like effektiv på å fjerne mikrober som kommersielle produkter vaske behandlinger.

Skrubbe børste

Fjerne skitt og andre stoffer fra utsiden av frukt og grønnsaker med ren scrub pensel. Ikke anbefalt for direkte bruk på frukt og grønnsaker, er blekemiddel en effektiv desinfeksjonsmiddel å rense din skrubbe børste. Skyll scrub penselen i en løsning av 1 tsp. klor til 4 kopper vann før skrubbing produsere.

Eddik

Eddik fortynnet med tre deler vann til en del eddik er en effektiv frukt og grønnsaker rengjøringsmiddel, ifølge redaktørene av Cook's Illustrated magazine. De utført et eksperiment der de vasket frukt og grønnsaker på ulike måter med vann, antibakteriell såpe, scrub pensel og eddik løsningen. De swabbed utsiden av etter vask og la bakterier vokse. Eddik løsningen viste 98 prosent effektivitet i å fjerne bakterier.

Advarsler

Gjennombløt ikke frukt og grønnsaker i vann. Dette kan føre til kryss-kontaminering. Ikke bruke antibakterielle såper, blekemiddel eller rett vaskemidler på frukt og grønnsaker. Såpe eller blekemiddel deg til produserer siden frukt og grønnsaker er porøs, eller i det minste, forblir på utsiden av. FDA anser ikke blekemiddel eller såper trygg for konsum.